2821
2789
عنوان

لوندی

| مشاهده متن کامل بحث + 1150 بازدید | 77 پست

@zahram882 بیا لوندی یاد بده دلبررررر

عجب صبری طبیعت ساخته واسع ما،من ایوب زمانم•••ی شب، شب شب تیره انگا روح اَ تنت میره دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیره:)سعی کن نباشد چیزکی تا مردم نگویند چیزها••• 🫠🚬هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم:)...🌱گرگ رو از هر طرف بخونی گرگع،همین صداقتشع ک جذابش میکنع 🫠حاجی ی جوری حرف دیگران براتون مهمه ک انگار انگشت وسط ندارین..😐@سحر_هسدم
😂😂😂 لوندی بلد نیستم هیچی.صفره صفرم🙋‍♀️

ممنون عزیزم😭🤣🤣

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،درحالی که میداندهیچ کس مثل اوفرزندش را دوست نخواهد داشت❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب چایی که میاوردی یه بار دیگه بوسش میکردی؛ به نظر من لوندی یه چیزیه که باید خودت بلد باشی و مهارت ...

یبار چایی اوردم بدون قند گفت کو قند بعد من با قیافه اقور بقوری گفتم من شیرینم دیگه با من بخور بعد گفت لوس بازی درنیار برو بیار بم برخورد قهر کردم😐🥲

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،درحالی که میداندهیچ کس مثل اوفرزندش را دوست نخواهد داشت❤️
با دامن کوتاه دور تا دور خونه جارو نپتون بکش🤣🤣🤣 چرا همه دلبریا در حینه حمالیه؟ زن لوند اصلا وقت ...

وای چرا همه دلبریا حین حمالیه؟ واقعا

دهنت🤣

خدایا چنان کن سرانجام کار 🙏توخشنود  باشی وما رستگار🙏🌹
😅😅چند وقته ازدواج کردی؟

دوسال عزیزم

اروم حرف زدن فوحش‌ندادن حرفای زشت نزدن مردانه رفتار نکردن ب زبون شوهر را خر کردن رسیدگی ظاهری….

از همه این لحاظ اوکیم ولی حین چاپلوسی کردن قیافم شبیه خرشرک میشه😐🤣🤣🤣

یبار چایی اوردم بدون قند گفت کو قند بعد من با قیافه اقور بقوری گفتم من شیرینم دیگه با من بخور بعد گف ...

اه چه بد جوابتو داده 

بنظرم خودت یکارایی بلدی ولی خب جواب عکس میگیری 

خدایا چنان کن سرانجام کار 🙏توخشنود  باشی وما رستگار🙏🌹