2821
2789
عنوان

لوندی

1150 بازدید | 77 پست

وقتتون بخیر خانوما کیا بلدن لوندی رو آموزش بدین

یکی از خانما میگفت مثلا داری ظرف میشوری بعدش یدیقه بیا شوهرتو ببوس باز دوباره ظرفاتو بشور😐😐😐

من برای همسرم اینکارو کردم بوسیدمش سوالی نگام کرد بعد با صدای خش دارش گفت چایی بیار😐😭🤣

کلا زد تو ذوقم شما چه لوندیایی انجام دادین واکنش همسرتون چی بوده؟؟

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،درحالی که میداندهیچ کس مثل اوفرزندش را دوست نخواهد داشت❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂😂👌 واکنشش طبیعی بود

دیگه باخودم عهد بستم هیج کار نکنم

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،درحالی که میداندهیچ کس مثل اوفرزندش را دوست نخواهد داشت❤️
خخخخخ چ جالب لوندی آموزشی نیس بنظرم بیخیال اونجوری فیلم میشه .خودت باش

نره دنبال زنای دیگ🥲

با دامن کوتاه دور تا دور خونه جارو نپتون بکش🤣🤣🤣 چرا همه دلبریا در حینه حمالیه؟ زن لوند اصلا وقت ...

🤣🤣🤣🤣

خوب چایی که میاوردی یه بار دیگه بوسش میکردی؛ به نظر من لوندی یه چیزیه که باید خودت بلد باشی و مهارت های زیرکانه یه خانوم میتونه باشه. هر کی یه طریقی بلده شاید شما اونو انجام بدی و جواب نگبری.