2777
2789

بخدا دیگه دارم دیوانه میشم😐

هرجا میشینیم عروسه داره میناله از خونواده شوهر عجیب تراینکه اعتقاد دارن ما خوبیم فقط اونا بدن ...

همچین چیزی ممکنه اصلا؟؟؟

همش فکر میکردم شاید ازدواج کنم درک کنم اما ۷ساله ازدواج کردم تو یه ساختمونیم بازم درک نکردم ...چرا بعضیا میان ک بجنگن اصلا؟من رابطم عالیه با مادرشوهرم اینا هروقت حرفی زده بدون اینکه شوهرم بفهمه رفتم تو اتاق خودمو قانع کردم ک ببین ته کینه و نفرتت میشه یه عمر دل چرکین شدن...ارزششو نداره ..حیف دلت ک کینه بگیره‌..بیخیال منظوری نداره ...بخداانقد این رفتارمو ادامه دادم و خاله زنک بازی درنیاوردم و اه و ناله نکردم ک تو این هفت سال انقد صمیمی شدیم گاهی یادم میره اینا خونوادم نیستن ...شوهرم عین پروانه دور سرم میچرخه و روزی نیست ک ازم تشکر نکنه بابت احترامی ک میزارم فقطم ۲۹سالشه ...خونوادش برام میمیرن ..من طاقت نمیارم حتی مادرم از مادرشوهرم بد بگه...اینا فقط و فقط بخاطر منطق منه ...اگه روز اول جواب فلان حرفو میدادم فاصله میگرفتم به شوهرم بد خونوادشو میگفتم کینه میگرفتم مطمئنم الان جز این نبود ک روزگار دل خودم سیاه میشد...

حرفم اینه دلتون برا خودتون نمیسوزه؟

برای اعصابتون؟

تهش قراره بمیریم دیگه حالا به درک طلا نخریدن ،پچ پچ کردن .تیکه انداختن..خب اینارو والا خیلیا ازخونواده خودشونم میبینن 

توروخدا تو این قرن زشته این حرفا عین انسان زندگی کنیم ...

کیف کنیم از زندگیمون تو این عمر کوتاهی ک خدا داده...

مردا شاید به رو نیارن ولی مطمئن باشین عین منو تو ک مادرمون خواهرمون با همه بدی هاشون برامون عزیزن خونوادشون انقد براشون عزیز هستن که وقتی بدیاشونو میگین به دلشون بر بخوره...خودتونو از چشم نندازین..

)بزرگترین دلیل ارامش زندگیم  و اعتماد همسرم بهم توهمه زمینه ها فقط و فقط همینه اخلاق منه )

توروخدا خودتونو افکارتونو دوست داشته باشید

دو خط اولتو خوندم فقط 

دنیا گرده 

منع نکن

چون جای کسی نیستی چون بدبختیاشونو نکشیدی

مبادا خدا بگه بیا اون بدبختیا رو تو هم تجربه کن ببینم سالم میمونی یا تو هم مشکل روحی میگیری

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دو خط اولتو خوندم فقط  دنیا گرده  منع نکن چون جای کسی نیستی چون بدبختیاشونو نکشیدی مبا ...

منظور  اسی اینه  چقدر خوب میشه مسلامت آمیز رفتار کرد البته خوب  واقعا در حق بعضیا ظلم میشه نمیتونه بشینه نگاه کنه 

اگه به گذشته بر میگشتم خوب بود 
منظور  اسی اینه  چقدر خوب میشه مسلامت آمیز رفتار کرد البته خوب  واقعا در حق بعضیا ظلم ...

نمیشه بخدا نمیشه

تو با خانواده ای که از تَرَک دیوار هم حرف درمیارن باشی میفهمی حرفمو

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

دیگه بالاخره آستانه تحمل مشکلات در آدما فرق داره،همه ک مثل هم نیستن،چرا عروس ک تازه واردِ باید کوتاه بیاد ،چرا مادرشوهر نباید بگه اینم مثل دخترمه و باهاش کنار بیاد،من خودم مثل تو ام و هنیشه تحمل کردم و دم نزدم و رابطم باهاشون اوکیه ولی الان جاری دار شدم جاریم تحملشون نکرد زد در پیکر همشونو آورد پایین،باهاشم ک صحبت کردم گفت من صبر تو رو ندارم و نمیتونم

منم مثل شما بودم اما طرف شما خوب بوده مادر شوهر من میگفت در رو روش قفل کن بچت رو بزن جلو همه 

چرا براشون نون می خری 

هنوزم جواب هیچ حرفشون رو ندادم 

به شوهرم هم جرات نکردم بگم چه کردن 

کاری کردن چند بار می خواستم خودکشی کنم 

اینقدر دروغ گفتن که زندگیم سیاه شد

الانم که خونمون جدا شده شوهرم میبینتشون دیوونه میشه 

نصف شب منو بچم رو میزنه

عزیزم بعضی آدم ها گرگ صفت هستن و‌پست  و حقیر هستن با اینها باید چکار کرد

حرفی که شما میزنید برای همه صدق نمیکنه

باید از دست بعضی مادرشوهر و اقوام شوهر فقط فرار کرد

بالاخره روزی کسی را می یابی که گذشته ات را کنار می گذارد زیرا می خواهد آینده ات باشد