بخدا دیگه دارم دیوانه میشم😐
هرجا میشینیم عروسه داره میناله از خونواده شوهر عجیب تراینکه اعتقاد دارن ما خوبیم فقط اونا بدن ...
همچین چیزی ممکنه اصلا؟؟؟
همش فکر میکردم شاید ازدواج کنم درک کنم اما ۷ساله ازدواج کردم تو یه ساختمونیم بازم درک نکردم ...چرا بعضیا میان ک بجنگن اصلا؟من رابطم عالیه با مادرشوهرم اینا هروقت حرفی زده بدون اینکه شوهرم بفهمه رفتم تو اتاق خودمو قانع کردم ک ببین ته کینه و نفرتت میشه یه عمر دل چرکین شدن...ارزششو نداره ..حیف دلت ک کینه بگیره..بیخیال منظوری نداره ...بخداانقد این رفتارمو ادامه دادم و خاله زنک بازی درنیاوردم و اه و ناله نکردم ک تو این هفت سال انقد صمیمی شدیم گاهی یادم میره اینا خونوادم نیستن ...شوهرم عین پروانه دور سرم میچرخه و روزی نیست ک ازم تشکر نکنه بابت احترامی ک میزارم فقطم ۲۹سالشه ...خونوادش برام میمیرن ..من طاقت نمیارم حتی مادرم از مادرشوهرم بد بگه...اینا فقط و فقط بخاطر منطق منه ...اگه روز اول جواب فلان حرفو میدادم فاصله میگرفتم به شوهرم بد خونوادشو میگفتم کینه میگرفتم مطمئنم الان جز این نبود ک روزگار دل خودم سیاه میشد...
حرفم اینه دلتون برا خودتون نمیسوزه؟
برای اعصابتون؟
تهش قراره بمیریم دیگه حالا به درک طلا نخریدن ،پچ پچ کردن .تیکه انداختن..خب اینارو والا خیلیا ازخونواده خودشونم میبینن
توروخدا تو این قرن زشته این حرفا عین انسان زندگی کنیم ...
کیف کنیم از زندگیمون تو این عمر کوتاهی ک خدا داده...
مردا شاید به رو نیارن ولی مطمئن باشین عین منو تو ک مادرمون خواهرمون با همه بدی هاشون برامون عزیزن خونوادشون انقد براشون عزیز هستن که وقتی بدیاشونو میگین به دلشون بر بخوره...خودتونو از چشم نندازین..
)بزرگترین دلیل ارامش زندگیم و اعتماد همسرم بهم توهمه زمینه ها فقط و فقط همینه اخلاق منه )
توروخدا خودتونو افکارتونو دوست داشته باشید