2777
2789
عنوان

بسته شدن بخت

938 بازدید | 25 پست

بچه ها به بخت و بسته شدنش اعتقاد دارید؟من پارسال یه بار به اصرار همکارم رفتیم پیش دعا نویس واسم دعا نوشت جالب بود واسم که خواستگارام زیاد شده بود اما به دلیلی که چون منتظر کس دیگه ای بودم همشونو رد کردم ،حالا نمیدونم بازم برم پیشش یا نه اثر نداره 

من سپردم به خودش هر چه خدا میخواهد❤️  "تا لحظه اخر"تا وقتی میشد واسش جنگیدم .میخوام بگم اگر خدا نخواد اگر قسمتش نباشی خودتم بکشی فایده نداره .گرچه خدا یک هدیه بهت میده اما حسرت توی قلبت موندگاره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو رو خدا بمنم معرفیش کن . یه ساله همش بد میاریم

خصوصی پیام بدم ؟؟

من سپردم به خودش هر چه خدا میخواهد❤️  "تا لحظه اخر"تا وقتی میشد واسش جنگیدم .میخوام بگم اگر خدا نخواد اگر قسمتش نباشی خودتم بکشی فایده نداره .گرچه خدا یک هدیه بهت میده اما حسرت توی قلبت موندگاره 
چند سالته عزیزم همین منتظر بودن این مسایل داره چون تو اطرافم هستن اینچنین 

من ۲۶ 

وای اره گیر کردم همش فک میکنم چ اشتباهیی کردم منتطر موندما خیلی وضعیت بدیم واسم دعا کنید😪❤️

اون دعا نویس چقدر میگرفت اخه نمی دونم چی بگم من الان زیاد باور ندارم اینجور کارا را

والا پول نمیگفت هر چی خودت دادی 

افغان هم بود زیهد صحبتاشو متوجه نمیشدم اما دعاش بنظرم خوب بود بعد اونو باطل کردم از همشهری هودمون گرفتم که بنظرم اثر نداشت دومیه

عزیز دلم شما که سن خوبی داری هنوز سن ازدواج بالا رفته

نگو که دور و وریا همه رفتن همسن منا بچه ام دارن دارم دیونه میشم دیگ 

افغانی کجا بود ادرسش یعنی دو بار دعا گرفتی ازهمشهری خودتون کجا بود

نه بار اول از این اقا که افغان بود گرفتم بار دوم مامانم از همشهریمون که قزوینی بود گرفت مجبور شدیم قبلیو باطل کنیم