سلام.ی روز توخیابونهای شهرقدم میزدم که ی خانمی اومد سمتم و گفت میشینی به حرفام گوش کنی باتعجب بهش اشاره کردم بشینیم روی نیمکت وبعدنشستن گفت.اگه دوست پسرادم یواشکی ادمو ببره خونشون که خانوادش متوجه نشن و یکروز که مادر پسر متوجه حضورشون میشه روبروی اونا می ایسته و روبه دخترمیگه.فائزه خانم خیلی خوشگلن وخوش اندام امابایدبایکی مث خودشون باشن چی بهت میگذره احساس اون موقع چی میتونه باشه
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
وزن اولیه 68 وزن فعلی 55 وزن هدف 55🍓 هر سیاره مدار خودش رو داره که شبیه هیچکس دیگه نیست! سحر لحظهایه که بعد از شب طولانی اولین بارقه نور به یه سیاره میتابه! طلوع در مدار هر سیاره در زمان مخصوص خودش اتفاق میفته و هر کدوم در مسیر مخصوص خودشون به دنبال سحر خودشون هستن … من در جستجوی سحر خودم هستم ...🍓
برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔 حال خوبت آرزومه پسر قشنگم قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿 به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!، چه لذتی داشت همین باهم؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی