2777
2789
عنوان

همسرم بهم نازک تر از گل نمیگه و همین باعث شده من خیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 28 پست
فکر کنم همینی که شما میگی درسته دیشب فقط یکم جدی شد من انقدر ناراحت شدم که حد نداشت 

اسی من۱۵سال زندگی مشترکمه دقیق مث توام..شوهرم آنقدر هوامو داره و کمتر از گل نمیگه.با ی اخم سریع بهم میریزم..ولی خودم زود عصبی میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پز.زیرپوستی# 😂 شوخي ميكنم اسي فك كن باهم دوستين دوستاي صميمي باهم بدم حرف بزنن منظوري ندارن از ر ...

وای ما دقیقن همینطوریم 😂چقد بهم چرتو پرت میگیم کلیم میخندیم چون جدا از هرچیزی بیشتر رفیقیم خیلی کم پیش میاد ناراحت بشیم ازهم

نخووووووووووون 😬😂                                           به‌خره‌میگن‌از‌یک‌تا سه بشمار‌؛خره‌میگه:١...٢..٣...!سلامتی‌اونایی‌که‌شماردن..😂🥀🖤                                   عاشخ همتونم ک تا اینجا اومدین من گفتم نخونا ولی خو شوما حس کنجکاویت گل کرد😂😂                                  درهرصورت ببخشین قصد توهین نداشتم فقط محض اینکه لبخند بنشونم رولبای قشنگتوون✌️💕
وای ما دقیقن همینطوریم 😂چقد بهم چرتو پرت میگیم کلیم میخندیم چون جدا از هرچیزی بیشتر رفیقیم خیلی کم ...

دقيقا چون ادم با دوست صميميش راحته هرچي ميخواد ميگ ولي ناراحتي ام پيش نمياد

ماهم همينجوريم

بمونيد براي هم😍❤️

🙂❤️
ایول خوب اومدی ساموراییی🤣🤣🤣

واللللاا همه اینجا از شوهراشون شاکین چرا به ما محل نمیدن و میزنن و ..... بعد بعضیا زیادی لوس شدن 

اسیر شدیم به خدا😑😁

بعد از اون همه باران خون 🌈 بلاخره میاد رنگین کمون 🌈✌️
دقيقا چون ادم با دوست صميميش راحته هرچي ميخواد ميگ ولي ناراحتي ام پيش نمياد ماهم همينجوريم بمونيد ...

اره چقدم خوبه اینجوری.طوری نیس ک اون بیاد سه ساعت ناز منو بکشه .دوتا شوخی کنه من نیشم وا میشه 😂

ممنون خشکلم توهم همینطور ایشالا هرچه زودتر برای دیدنش فقط سرتو برگردونی😉😻

نخووووووووووون 😬😂                                           به‌خره‌میگن‌از‌یک‌تا سه بشمار‌؛خره‌میگه:١...٢..٣...!سلامتی‌اونایی‌که‌شماردن..😂🥀🖤                                   عاشخ همتونم ک تا اینجا اومدین من گفتم نخونا ولی خو شوما حس کنجکاویت گل کرد😂😂                                  درهرصورت ببخشین قصد توهین نداشتم فقط محض اینکه لبخند بنشونم رولبای قشنگتوون✌️💕
چ دعاي قشنگي😍

😙😙😙