2777
2789
عنوان

برای شب یلدا دوست ندارم برم خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 34 پست
تو هال میخوابن طفلیا دلم واسه اونام میسوزه باز اگه هفته یکی دو بار بود عیب نداشت ولی اتاق گرفته و هی ...

کاش مادرت با خواهرت صحبت میکرد خواهرت چند سالشه؟

خودت ب خواهرت بگو باعث سردی رابطه ی پدر مادرت میشه .

آروم باهاش صحبت کن پدر مادرت توی هال معذب هستن بنده های خدا حداقل هفته ای ی شب بیاد اونجا بخوابه اگه میخواد راحت باشه واتاق خصوصی داشته باشه زودتر جهازش تهیه کنید بره سر خونه زندگیش .ولی بعید میدونه دامادی ک هرشب راحت کام میگیره حالا حالاها بفکر عروسی بیفته

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
کاش مادرت با خواهرت صحبت میکرد خواهرت چند سالشه؟ خودت ب خواهرت بگو باعث سردی رابطه ی پدر مادرت میشه ...

۲۴ سالشه خواهرم جهازش کامله شوهرش میگه هنوز شرایط عروسی ندارم مامانم جرات نداره باهاش حرف بزنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۴ سالشه خواهرم جهازش کامله شوهرش میگه هنوز شرایط عروسی ندارم مامانم جرات نداره باهاش حرف بزنه

خواهرت بچه ک نیست فکر کردم سنش کمه .

چون نامزدش خیلی بهش دسترسی داره فعلا فکر عروسی نیست .

کسی ک شرایط ازدواج نداره نباید پا پیش بزاره نامزد کرده اومده سربار پدر شما شده این درست نیست.

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
خواهرت بچه ک نیست فکر کردم سنش کمه . چون نامزدش خیلی بهش دسترسی داره فعلا فکر عروسی نیست . کسی ک ش ...

آخ حرف دل منو زدی ۶ ماهه دارم حرص میخورم به شدت پر رو و خودخواه شده خواهرم و فقط به فکر شوهرش که پولاش جمع شه و ۱ قرون خرج نکنه ولی یه ذره به فکر بابام نیست

نباید بگی دیگه خونه تو الان اینی که توشی اونی که توش بودی خونه مامانت بود البته اینم میشه گفت خونت ...

عزیزم😂😂

هر دوش رو‌میگم خونمون😂🤌🙈

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹