2777
2789

فقط حواست باشه بهت تقلبی ندن همین 

مارک ال جی و بوش هم خب عالی هستن دیگه 

بکو هم خوبه 

من خودم بوش دارم راضیم 

راستی از اینایی ک بالای درش دکمه لمسی داره نگیر اون موقع ب من گفتن اینا ب مرور زمان یوقت آب بخوره ب دکمه ها دیگه کار نمیکنن 

خدایا شکرت 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چند ماهه کرال خریدم.خوبه.ایرانی،خدمات پس از فروش داره.نصبش هم همون روز اومدن انجام دادن.

فقط نمک و...رو مارک خوب بگیر.من دفعه اول مارک ناشناخته گرفتم زیاد خوب نبود.الان

قرص و ژل و نمک رو فینیش گرفتم ،خوبه.

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
شما کی بوش خریدین؟ آخه فک کنم الان دیگه اصلش پیدا نمیشه

من ۳سال پیش گرفتم 

ببین بوش داخل در اون بالاش باید نوشته باشه مال آلمان هستش

راستش یسری تو یه پیجی گفته بود چجوری میشه تشخیص داد ک تقلبی هست یا نه ولی الان اصلا یادم نمیاد 

چون یادمه یکی از دوستام میخواست بخره عکسشو برایم فرستاد گفتم این تقلبی هستش و واقعا هم بود 

خدایا شکرت 

من چند ماهه کرال خریدم.خوبه.ایرانی،خدمات پس از فروش داره.نصبش هم همون روز اومدن انجام دادن. فقط نمک ...

عزیزم هزینه موادشوینده ونمک ...زیاد میشه؟

ی دوستی دارم ۴نفر هستن میگفت ماهیانه ۴۰۰هزار تومن خرج موادشوینده ماشینه راست میگه؟؟؟

منم چند وقته تحقیق میکنم ببینم کدوما خوبه.

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
شما کی بوش خریدین؟ آخه فک کنم الان دیگه اصلش پیدا نمیشه

اگه آشنا داشته باشی از بانه وشهرهای مرزی میتونن اصلیش رو برات بیارن البته گارانتی ندارن .

من برای جهیزیه ی دخترم از گناوه برام کل وسایلش رو اصلی آوردن برام .

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
عزیزم هزینه موادشوینده ونمک ...زیاد میشه؟ ی دوستی دارم ۴نفر هستن میگفت ماهیانه ۴۰۰هزار تومن خرج موا ...

۹۰ وخرده ای تومن نمک که دوماه میره

۱۲۰ تومن ژل اونم ۳ ماه میره

قرص هم دونه ای ۷ هزار تقریبا ماهی ۱۰۰ تومن قرص

روی حساب کنی میشه ماهی حدود۲۰۰ تومن ولی خوب باید یکجا بخری موادشو دو یا سه ماه استفاده کنی.

من یک روز درمیون روشن میکنم.

منکه پاکشوماخریدم الجی هم هم قیمت پاکشومابود ولی الجی وبوش وسامسونگ الان همه تقلبی شدن

دلی من بس توئ تیایه بوتونبئ لیه نادا❤❤کاربری دوممه تعلیق شدم بخاطرحرف حق ،بامن ازسیاست نگو
۹۰ وخرده ای تومن نمک که دوماه میره ۱۲۰ تومن ژل اونم ۳ ماه میره قرص هم دونه ای ۷ هزار تقریبا ماهی ۱ ...

چطور دوروز ی بار روشن میکنی من فکر کردم بعد از هروعده غذایی باید روشن کنی .اینطوری ظرفای نشسته تلنبار میشه

چطور دوروز ی بار روشن میکنی من فکر کردم بعد از هروعده غذایی باید روشن کنی .اینطوری ظرفای نشسته تلنبا ...

خوب دو نفریم با یه بچه ۶ ساله.ظرف زیادی نداریم.هر وعده ظرف ها رو پاک میکنم میچینم تو ماشین وقتی پر شد روشنش میکنم.تقریبا بعد ۴ وعده غذایی پر میشه