2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما اقایی ؟  

وای اه دستم خورده شده مرد خاک تو سرم چطوری درستش کنم من اه میشه درستش کرد گلم ؟بخدا مرد نیسم هااا

نی نی یار جونم منو تعلیق نکن بخدا دیگ شماره نمونده بیام این شماره هم مال مامان بزرگمه 🤩😂
نه درسته  آره مال ۹۹ بود چرا هرگز دیگه باز نمیشه خب من داستان خودم گفتم خب خیلیا داستانشون میگن ...

داستان ؟ مگه اینجا چه سایتیه؟ سایت داستان غیراخلاقی؟ خیلی زشت و بد بود اینجا کاربر کم سن هست اقا هست باید رعایت کنین چیزی که میگین

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

سلام این که نوشتین عضویت 99 هست و دیگه باز نمیشه کاربریش در مورد نامادری چیزی که گفته این اکانت دیگه ...

نی نی یار جونم مال منو دیدی؟

نی نی یار جونم منو تعلیق نکن بخدا دیگ شماره نمونده بیام این شماره هم مال مامان بزرگمه 🤩😂
داستان ؟ مگه اینجا چه سایتیه؟ سایت داستان غیراخلاقی؟ خیلی زشت و بد بود اینجا کاربر کم سن هست اقا هست ...

من واقعا فقط خواستم درد دل کنم پر بودم حالم بد بود خیلی ناراحتم ازین موضوع خواهش میکنم برگردونید اکانتم دیگه نه تاپیک‌این مدلی نه ‌کاموا این مدلی نمیزارم لطفا برگردونید واقعا نمیدونستم

الان می بینم عزیزم

گلم دیدید؟؟و بی زحمت اگر ممکنه عکس پروفایلمم تایید کنید

ثبت نشده پرسیدم از نی نی یار شب ببینن دلیلش رو بگن بهتون میگم

اهان ممنون عزیزم اره نصف شب تعلیق شدم