2777
2789
چقدر خوب منم با یه بچه دارم میخونم 

انشالله موفق باشی.🌹🌹

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
اره عزیزم همون سال اولی که تصمیمش جدی شد ، قبول شد راستش شروعشو نمیدونم از کِی بوده ولی میدونم کمتر ...

آره دقیقا درسته 

مرسی ک انگیزه دادی مرسی بابت راهنماییت 

ایشالا ک منم بتونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موفق باشی عزیزم  واقعا ینی میشه؟شما چقدر میخوندین روزانه از کی شروع کردین؟چی قبول شدین

۲۳ سالگی شروع کردم 

یک سال خوندم روزی ۶ ساعت . توی عید روزی ۱۰ ساعت.

پرستاری قبول شدم . رفتم سرکار . الانم از کارم استعفا دادم چون زیر فشار پرستاری نمیتونستم دووم بیارم 😐

الان دلم میخواد باز کنکور بدم واسه پزشکی 😂

ممنون❤ چجوری میرسوندن هم درس بخونن هم به بچه برسن  خیلی سخته واقعا

شوهرش کمکش می کرد ولی حیف لیاقت نداشت....بعد پرستار شد طلاق گرفت.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
حتما تصمیمتون جدی نیست  که دنبال این هستین کسی بوده یا نه!! عزمتونو جزم کنید اگر کسی بوده که ...

تصمیمم جدی بود ولی وسطای راه احساس کردم تصمیم اشتباهی گرفتم🤦‍♀️همش میترسم نشه نتونم

😐😐😐😐ینی چون خودشو بالا گرفت خواست طلاق بگیره؟؟؟؟؟

آره.شوهرش راننده کامیون بود و خودش اون موقع دیپلم تجربی داشت بعد ازدواج رفت دانشگاه و پرستار شد.

اومد گفت جلوی دوستام خجالت می کشم تو با این سر و وضع میای و جدا شد ازش‌.

آره.شوهرش راننده کامیون بود و خودش اون موقع دیپلم تجربی داشت بعد ازدواج رفت دانشگاه و پرستار شد. او ...

یاااا خدااااا چقدر قدر نشناس 

ولی من همیشه قدردان شوهرمم خیلیییی هوامو داره 

میبینه به درس و کنکور علاقه دارم با وجود اینکه وضع مالی متوسطی داریم و زندگی روزمره مونو به سختی میگذرونیم ولی بازم هرکتابی یا کلاسی لازم باشه واسم فراهم میکنه توکارای خونه کمکم میکنه بچه رو نگه میداره آدم چطوری میتونه به کسی که انقدر خوبه همچین حرفایی بزنه اون حانوم اتفاقا باید سرشو بالا میگرفت که همسرش کمکش کرده به اونجا برسه