2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دخترم ۶ سالشه پسرم ۶ ماه واقعا راضیم اما گاهی میگم کاش دخترم بزرگتر بود همش خداروشکر میکنم که زودتر نیاوردم 

صلوات خاصه امام زمان (عج):  اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى وَلِيِّكَ وَ ابْنِ أَوْلِيَائِكَ الَّذِينَ فَرَضْتَ طَاعَتَهُمْ وَ أَوْجَبْتَ حَقَّهُمْ وَ أَذْهَبْتَ عَنْهُمُ الرِّجْسَ وَ طَهَّرْتَهُمْ تَطْهِيراً
من اولیم سه و نیم و دومی نه ماهشه.درحال حاضر دهنم سرویسه.غذا داریم خونه نامرتبه خونه مرتبه غذا نداری ...

اگه فقط مشکل خانه داری باشه مساله ای نیست

سختی بچه داری چطوره؟پشیمونی؟داغونی؟اذیت میکنن و‌غیر قابل تحمله؟؟

برای سلامتی نینیم صلوات بفرستین

سخت هست ولی نه زیاد..... در عوض با هم بزرگ میشن... پسر اولم دوسال وهشت ماهه هست♥♥♥ پسر دومم حدود یکسال ویک ماه♥♥♥ منم در فکر سومی هستم که امیدوارم دختر بشه❤❤❤❤

شکر خدا که درپناه حسینم(ع) که عالم از این خوبتر پناهی ندارد.
باید برنامه ریزی داشته باشی ، تا به همه کارهای زندگی برسی ، یکم خسته کننده است ولی خب شیرینه بچه های ...

چه برنامه ریزی؟

خستگیش تا چند سالگیشونه؟

اگه فقط مشکل خانه داری باشه مساله ای نیست سختی بچه داری چطوره؟پشیمونی؟داغونی؟اذیت میکنن و‌غیر قابل ...

من بچه دومم الان سه ماهش ، آنقدر آرومه یه شب بی خوابی نداشتم . شیر خودمم میخوره کلأ شیر مادر باعث صبوری و آرامش بچه هم میشه 

سخت هست ولی نه زیاد..... در عوض با هم بزرگ میشن... پسر اولم دوسال وهشت ماهه هست♥♥♥ پسر دومم حدود یکس ...

دمت گرم

معلومه با حوصله هستی

سختی هاش چیه؟