2777
2789

تب نداره اصلا ديروز واکسن شو زدم  الان همش داره بالا میاره از واکسن ببرمش دکتر 

😍😍فکر شو بکن! یه‌روز به خودت بگی تونستم 😍اون‌روز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍 

رنگش خیلی پریده  دیروز بازی میکرد مشکلی نداشت 

😍😍فکر شو بکن! یه‌روز به خودت بگی تونستم 😍اون‌روز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تب بربهش ۶ساعت بده اگه تب نداره وبالامیاره ببردکتر

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که اهمیتت درحدخاموش شدن نت گوشیه 😂خلاصه با خودشاخ پنداری وتوهم توطئه تاپیکارو به دعوا نکشیم🤍

ببر دکتر شاید ویروس گرفته ربطی به واکسن نداره

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
تب بربهش ۶ساعت بده اگه تب نداره وبالامیاره ببردکتر

ن تب نداره ساعت های شیش خیلی بهونه می‌گرفت گریع می‌کرد استا دادم گفتم درد داره حتما فورا بالا اورد واسش شیاف گذاشتم کلا دیروز خیلی تب نمی‌کرد 

الهی عزیزم فعلا زنگ بزن بهداشت جریانو بهش بگو بعد بدتر شد ببر دکتر

شارژ ندارم منتظرم شوهرم بیاد زنگ بزنم به مرکز به نظر خودم احتمال ویروس باش 

اگه خطت ایرانسل هست شارژ ضروری بگیر ازخطت،به اورژانس زنگ بزن راهنماییت میکنن چکارکنی

مرگز بهداشت زنگ زدم ج نداد 

بایدببریش دکتر قبل اینکه همسرت بیاد،میتونی از اورژانس بپرسی،راهنماییت میکنه

آره بايد ببرم بد شانسی خودمم پریودم از درد دارم میمیرم به زور نشستم دارم به خودمیپیچم بچه رو پامه