2777
2789
عنوان

هماتوم بارداری

8547 بازدید | 21 پست

خانوما پریروز سونو دادم یه همانوم۷ میلی داشتم خونریزی هم دارم بعد همین یه ساعت پیش لخته خیلی بزرگ به رنگ قرمز و سیاه ازم دفع شد ممکنه لخته هماتوم باشه چون شنیدم کسایی که هماتوم دارن دفع لخته دارن دفع لخته هم بدون درد بود 

یه چیز دیگه وسطای لخته ترشح سفید بود یکم که فشار دادم له میشد ترسیدم جنین باشه کسی تجربه ای داره 

چهار هفته پنج روزمه البته تو سونو ساک دیدن اما جنین گفت مشخص نیست جنینه یا تجمع آب

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 

خيره ان شاء الله

صبح برو دكتر حتما

اللَّهُمَّ صَلِّ على محمّدٍ وعلى آلِ محمَّدٍ، كما صَلَّيتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجِيدٌ، وبارِكْ على محمدٍ وعلى آلِ محمّدٍ، كَما بارَكتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجيدٌ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نم هماتوم داشتم اول ک برو دکتر بعد اگر بچه سرجاش بود شیاف استفاده کن حتما استراحت باش نزدیکی ممنوع دسشویی فرنگی بشین....من خیلی جاها دیدم نشاسته وماست برای لکه بیمی بارداری خوبه ما قدیمی هامون هم میگن پی گوسفندی رو سرخ کنی با تخم مرغ محلی بخوری خیلی برای لکه بینی خوبه من خودم خفه کرده بودم با اینا

الهی بدم المظلوم.....اللهم عجل لولیک الفرج.....لعنت خدا بر اسرائیل 
انشالله که چیزی نیست. من هماتوم ۱۴ همزمان جفت پایین.خواهرم هماتوم ۵۰ داشت . ما دفع خون داشتیم لخته ن ...

آها مال من لخته خیلی بزرگ شبیه جگر اومده بیرون فقط نگران همون سفیدم ولی خب میگن جنین سفته من فشار دادم نرم شد اصلا هم به جنین نمیخورد دو سه تیکه ترشح سفید توش بود

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 
نم هماتوم داشتم اول ک برو دکتر بعد اگر بچه سرجاش بود شیاف استفاده کن حتما استراحت باش نزدیکی ممنوع د ...

لخته شبیه جگر اومد بیرون

لخته شبیه جگر اومد بیرون

صب برو دکتر

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
باید بری دکتر سونو شی ولی هماتوم تا هفته ۱۷ یا دفع میشه یا جذب میشه دفع هم بشه سیاه وقهوه تی رنگه

مال منم سیاه و قرمز بود فقط دو سه تا کوچیک شایدم کتر در حد ترشح توش بود همونو ترسیدم

آها مال من لخته خیلی بزرگ شبیه جگر اومده بیرون فقط نگران همون سفیدم ولی خب میگن جنین سفته من فشار دا ...

نه عزیزم خیالت راحت جنین نیس،جنین خیلی بزرگ ترازین حرفاس تو هفته۵فقط کاملا استراحت مطلق داشته باش از توالت فرنگی استفاده کن تا انشالله بری دکترت برات شیاف بده 

نه عزیزم خیالت راحت جنین نیس،جنین خیلی بزرگ ترازین حرفاس تو هفته۵فقط کاملا استراحت مطلق داشته باش از ...

آها ولی خب واسه من گفت یه چیز کوچیک تو ساک مشخص نیست جنین یا تجمع آب 

البته اصلا به جنین نمیخوردا شبیه ترشح بود اونم کم تو گوگل نگاه کردم کلا جنین یه مدل دیگه بود بعد میگفتن سفته 

حالا بعد ازظهر میخوام برم دکتر

آها ولی خب واسه من گفت یه چیز کوچیک تو ساک مشخص نیست جنین یا تجمع آب  البته اصلا به جنین نمیخو ...

من تو پنج هیته سقط داشتم ماه پیش یه چیز اندازه نارنگیه و درد شدید پریود
مال تو همون دفع هماتومه خیلی استراحت کن تا انشالله
سونو ک بدی دکتر مطمن شه جنین داره روند طبیعیشو طی میکنه بهت شیاف میده
یه نصیحتم از من داشته باش بدن ادما باهم متفاوته ب نسخهایی ک تو نی نی سایت میپیچن گوش نکن فقطو فقط نظر پزشک خودت 

من تو پنج هیته سقط داشتم ماه پیش یه چیز اندازه نارنگیه و درد شدید پریود مال تو همون دفع هماتومه خیلی ...

آها ممنون عزیزم 

ان شاا‌... که به زودی باردار بشی نی نیتو بغل بگیری 

کلا دارم روند پزشک رو میرم استراحت مطلق شیافت هم استفاده میکنم

آها ممنون عزیزم  ان شاا‌... که به زودی باردار بشی نی نیتو بغل بگیری  کلا دارم روند پزشک ...

قربونت عزیزم انشالله نه ماهو ب راحتی پشت سر. میذاری بچتو سالم و. خوشگل بغل میگیری

بهترین کارو داری انجام میدی

هماتومم خیلی زود جذب میشه و بی خطره اگ استراحت کنی نگران نباش