2777
2789

ما عقد هستیم. یه پولی به شوهرم و خانوادش رسیده. شوهرم پولشو زده به کار. خونه پدرش رو با پول پدرش داره عوض میکنه که یه طبقه هست و تعمیر نیاز داره و بالا رو میخواد برای ما بسازه. شرطش برای ازدواج این بود که پیش پدرش زندگی کنیم چون تنهاست. حالا خواهر برادراش میگن خونه رو تعمیر نکن درست و حسابی بساز‌. پدر شوهرم اونقدری پول نداره که هم پایین رو بسازه هم بالا،شما بودید با همچین وضعیتی اونجا زندگی میکردید؟

نه

یعنی چی که تنهاست

خب مگه لولو میخورتش

نزدیکشون باشی اشکال نداره ولی شوهر تو میخواد کلفت بگیره برای خودشو باباش

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متوجه نشدم... شرطش از اول این بود یعنی قبول کردی دیگه

حالا قراره خونه طبقه بالا رو نسازه؟ قراره توی یه خونه بمونید؟

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.
نه یعنی چی که تنهاست خب مگه لولو میخورتش نزدیکشون باشی اشکال نداره ولی شوهر تو میخواد کلفت بگیره ...

کلفت که بیخود میکنه😑

ولی خب مادرشوهرم فوت کرده میخواد که یکی پیش باباش باشه

ولی منم با این اوضاع حس خوبی ندارم اونجا زندگی کنم

هرگز هرگز هرگز  الان دوکوچه فاصلمونه روزیر۳۶۵ بار میان خواب و ارامش و ازم گرفتن یه مهمونی نمیتونم بدم انقدر میام مهمونم ببینه دیگه میشینه

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"
کلفت که بیخود میکنه😑 ولی خب مادرشوهرم فوت کرده میخواد که یکی پیش باباش باشه ولی منم با این اوضاع ...

وقتی میگه بابام تنهاس بریم پیشش

یعنی بیا برای دوتامون اشپزی کن

کار خونه هردومونو انجام بده

لباس دوتامونو بشور و.....

هیچ وقتم نمیتونی لباس راحت بپوشی

انگار همون خونه باباتی

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

متوجه نشدم... شرطش از اول این بود یعنی قبول کردی دیگه حالا قراره خونه طبقه بالا رو نسازه؟ قراره توی ...

اره قبول کردم

خودش میخواد بسازه باباشم میگه یه دستی به خونه بکش من توش میشینم بقیه پول رو طبقه بالا برای خودت و خانمت بساز

ولی امشب برادر شوهرم گفته بوده که نه خونه ی باباشو اساسی بسازه

فکر کنم منظورش این بوده که اگه میخوای بالا بشینی با پول خودت بساز

ولی شوهرم پول خودشو سرمایه گذاری کرده توی کار

هرگز هرگز هرگز  الان دوکوچه فاصلمونه روزیر۳۶۵ بار میان خواب و ارامش و ازم گرفتن یه مهمونی نمیتو ...

منم خونه بابام همین مشکلو داشتم با بچه ها

آرامش نداشتم مشکل زیاد پیش میاد