2777
2789
عنوان

جغدای سایت

448 بازدید | 86 پست

کی میخواید بخوابید و کی بیدلر میشید

هنوز اون هدیه ارو دارم که گفتی بسوزونش که یاد من نیافتی 😔😔 هنوز اون شاخه گل ها تو اتاقه.  منم  یادت میافتم اتفاقا😔😔 

من منتظرم فایلا درسیم دانلود شن برم بخوابم😩

وزن اولیه 68  وزن فعلی 55   وزن هدف 55🍓 هر سیاره مدار خودش رو داره که شبیه هیچ‌کس دیگه نیست!                                                                  سحر لحظه‌ایه که بعد از شب طولانی اولین بارقه نور به یه سیاره می‌تابه!                                                                     طلوع در مدار هر سیاره در زمان مخصوص خودش اتفاق میفته و هر کدوم در مسیر مخصوص خودشون به دنبال سحر خودشون هستن …                                            من در جستجوی سحر خودم هستم ...🍓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا خوابم نمیبرع 

نمیدونم چرا

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
تا یربع دیگ میخوابم و ۱۱بیدار میشم😀

اهااآا تو خوبی من ۱۲ به زورم بیدار بشم

هنوز اون هدیه ارو دارم که گفتی بسوزونش که یاد من نیافتی 😔😔 هنوز اون شاخه گل ها تو اتاقه.  منم  یادت میافتم اتفاقا😔😔 

کلا خوابم نمیبرع  نمیدونم چرا

منم یه مدته اینجوری شدم  کلا افسرده شدم دل و دماغ ندارم  یه جوریم

فک نکنم امشب بخوابم یک عدد مادر واکسن ز ه

وای منم باید شنبه ببرم بزنه 

تا ۶ بیداریم ۶ میخابیم تا ۲ ظهر  

وای من شوهرم اینقدر غر میزنه وه دیر بیدار میشی

منم یه مدته اینجوری شدم  کلا افسرده شدم دل و دماغ ندارم  یه جوریم

فعلا ک اومدم شهرمون فک کن منم اوضاع خوب نی باید خوابگاه باشم کلا حوصله دانشگاه ندارم میخوام ی جا تنها باشم

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
من دوباره تر زدم به ساعت خوابم

منم  یه مدت بود خیلی خوب بودم  دوازده میخوابیدم ۹ بیدار میشدم