2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بدترین: یکی مارو دعوت کرده بود بیرون همه چیو نصف نصف خریدیم هرکی دنگ خودشو داد اون فقط چندتا سیب اورده بود اضافه بچه خواهرم گفت من سیب میخوام سیبارو برد ماشین ب بچه نداد بیرون شهر بود هممون دعا میکردیم زودتر برگردیم شهر واسه بچه سیب بخریم

کاربرای پیگیر من با اکانت جدیدم تو سایتم بگردین اونو پیدا کنین هی ریپلای کنین 😂از این اکانت میخوام تعلیق شم ولی شماهایی که گروه میزنین و ادم جمع میکنین که تا من پست بزارم بیاین خلافش نظر بدین آدمایی که لو میدنتون رو خداوکیلی اد نزنین😂 اینکه شما پیگیر منی نشون دهنده اینه که خوشت میاد تایمتو درباره من بگذرونی اگه از من بدت میومد که باید اسمم میومد حالت بد میشد نه اینکه پیگیر کاربریام از سال ۹۹ تاالان باشی زرنگ شو اینبار گروه زدی کساییو اد کن که واقعا بشناسیشون نه کسایی که بیان لو بدن داری پشتم چقد بد میگی اینکه توپیگیر منی چیزی از من کم نمیکنه کاش حداقل چیزی ب تو اضافه کنه اخه تایم میزاری پیگیری میکنی 

بدترین میزبان زن داییمه اگه 20تا مهمونم برن خونشون بخواد ماکارونی درست کنه یه دونه درست میکنه جوری که به هر نفر دوتا قاشق ماکارونی میرسه وضعشون اصلا بد نیس هروقت میریم خونشون دچار سو تغذیه میشم  

غذا ظهرو گرم کرد گذاشت جلومون ما پنج نفر بودیم ی رون ی سینه تو ظرف بود که خودشون خوردن

خونه کی ؟؟؟؟  چون ما  با   خاله هام  اصطلاحا ندار هستیم    هرچی باشه  هرجور باشه   تعارف نداریم کنار میاییمم 

دوستم مهمونمون كرد منو شوهرم و ٣تا از دوستاي ديگمون دقيقاااا ب اندازه نفرات ٧تيكه مرغ گذاشته بود تو ديس سرخ كرده بود بدون آب مرغ،من دنبال اب مرغ ميگشتم دوستم اشاره كرد هيس آب مرغ نداره ،بزور گرجه از گلوم رفت پايين واس ٧نفر دوتا ديس معمولي برنج كه مردا همه بخور بودن اون بدبختا گشنه موندن هيچ سير نشديم اومديم خونه باز شام خورديم 

اون يكي مهمونام امار رسيد ك سير نشدن 

اصلا افتضاح

بدترین میزبان زن داییمه اگه 20تا مهمونم برن خونشون بخواد ماکارونی درست کنه یه دونه درست میکنه جوری ک ...

وای باورم نمیشه

زن دایی منم دقیقا همینه

آشپزیشم بده😐

یجا تو سریال جیران گلین به مهدعلیا میگه:دنیا جاییه که درد خروار خروار میادمثقال مثقال میره😔این جمله حال و روز اکثر ماهاست و قشنگ درکش میکنیم