2777
2789
عنوان

تهرانی های عزیز لطفا بیاین

69 بازدید | 5 پست

بچه ها سلام من اولین باره دارم میام تهران میخوام مترو سوار شم لطفا بهم میگید چجوری باید برم سید خندان ینی کدوم خط سوار شم کدوم پیاده شم از سمت بلوار بسیج میخوام برم سید خندان و کارم که سید خندان انجام شد میخوام برم خیابان ظفر،اونم بی زحمت بگید باید کدوم خط سوار شم و کدوم پیاده شم 

مرسی ازتون 

دعاتون میکنم 

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله  خدایا گفتی ناامید نشو منم روی حرفت حساب کردم                                                                

من سرچ کردم گفت شهید قدوسی و شهید صیاد شیرازی نزدیک ترینن به سیدخندان خودم نمیدونم

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍

ینی هیشکی نیس به من کمک کنهههههه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سرچ کردم گفت شهید قدوسی و شهید صیاد شیرازی نزدیک ترینن به سیدخندان خودم نمیدونم

الان از بسیج میخوام بیام اولین جا کجا مترو باید سوار شم 

الان از بسیج میخوام بیام اولین جا کجا مترو باید سوار شم 

اگه همون بسیجی که تو بزرگراه شهید محلاتیه خودش ایستگاه داره باید سوار شی به سمت میدان کتاب ، ایستگاه میدان محمدیه پیاده شی به سمت تجریش ، دوباره شهید بهشتی پیاده شی به سمت قائم ، شهید قدوسی یا صیاد شیرازی پیاده شی تمام

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍

عزیزم شما بلوار بسیج هستین یا بزرگراه بسیج اگر بلوار بسیج هستین من این مسیر رو بهتون پیشنهاد میدم البته خودتون هم تو مترو میتونید راهنمایی بگیرید از اطلاعات مترو : 

۱)از  بلوار بسیج پیاده یا با سواری خودتون رو به مترو جوانمرد قصاب برسونید 

۲)مترو رو که سوار شوید از ایستگاه جوانمرد قصاب خط ۱ مترو که میره سمت تجریش رو برید تا نرسیده به تجریش ایستگاه مصلی وسط راه پیاده بشین تقریبا۱۴ تا ایستگاه رو باید رد کنید تا برسین به مصلی 

۳) ایستگاه مصلی که پیاده بشین وسط اتوبان هستین اونجا خطی ها وایسادن بگو میخوام برم سیدخندان سوار شید و زیر پل سید خندان پیاده بشین 

۴) از سید خندان‌به ظفر هم بازم اگه تونستید باید خودتون رو به ایستگاه ۱ مترو برسونید یا دوباره با ناکسی برگردین ایستگاه مصلی و از اونجا برید همون خط ۱ رو به سمت تجریش ولی بازم‌نرسیده به تجریش یا ایستگاه قلهک یا ایستگاه شریعتی پیاده بشین اگه قلهک پیاده بشین تا ظفر باید یک کورس تاکسی سوار شید رو به پایین که تاکسی هاش جلوی در مترو وایسادن ولی اگه ایستگاه شریعتی پیاده بشین باید پیاده ده دقیقه رو به بالا پیاده روی کنید تا برسی سر ظفر از خیابون مینا راه داره بهش 

۵) دقت کنید اگه از پل سیدخندان نخواستی دوباره برگردی به مترو مصلی مساله ایی نیست برو به هر ایستگاه نزدیک پل یعنی ایستگاهیی که بتونی پیاده بری اونجا از اطلاعات کمک بگیر و بگو میخوای ایستگاه قلهک خط ۱ پیاده بشی اونا راهنماییت می‌کنند 

۶ )در ضمن اسم رسمی ظفر شهید دستگردی است اگه تو تابلو های خیابون یا مترو دیدی تعجب نکن  

۷) اگه بلوار بسیج میستی و اتوبان بسیج سما محلاتی هستی مسیر فرق میکنه اونموقع دیگه بجای ایستگاه جوانمرد قصاب باید از ایستگاه بسیج شروع کنی راهت رو و در ایستگاه میدان شوش تعییر مسیر بدی بسمت خط ۱ تجریش و دوباره همونایی که گفتم یعنی مصلی پیاده بشی 

۸) ایستگاه های نزدیگتری هم ممکنه به پل سید خندان باشه مثل قدوسی یا صیاد ... ولی من چون همیشه از مصلی میرم اونو بلد بودم