2777
2789
عنوان

شده دعای خاصی بخونین و براتون معجزه بشه ؟ خواهش میکنم بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 25 پست

امشب نمازشب میخونم خواستی اسمت بگو دعات کنم عزیزم شماهم برا پسرمن دعاکنین بزرگترین آرزوش تاقبل عید براورده بشه تاالتماس بچهای همسنش نکنه امیدبه شرایط خودم ندارم دعاکنین خداجورکنه براش التماس دعا

یا الله به بزرگی توایمان دارم.. 🙏🏻 اکثر تاپیکارو میخونم ولی خیلی کم پست میذارم، اگه پستی از من شمارو ناراحت کرد حتما بهم بگین تا حلالیت بطلبم.. دوستتون دارم نی نی سایتی های عزیز💖
سلام،بعد از نماز   از خدا به خاطر همه چیز تشکر کن،صلوات بفرست بعد استغفار ذکر یونسیه بعد دعا بر ...

ممنونم گلم

شما هم برام دعا کن

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امشب نمازشب میخونم خواستی اسمت بگو دعات کنم عزیزم شماهم برا پسرمن دعاکنین بزرگترین آرزوش تاقبل عید ب ...

اسمم زینب

ان شاالله خدا به خاطر معصومیت پسرت آرزوشو برآورده کنه 

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
امشب نمازشب میخونم خواستی اسمت بگو دعات کنم عزیزم شماهم برا پسرمن دعاکنین بزرگترین آرزوش تاقبل عید ب ...

منم اسمم رعناست برامنم دعا کنید منم برا پسرتون دعا میکنم ایشالا دعاهامون درحق هم دیگه اجابت میشه