خیلی سخته. پول و حقوق خوب خوبه ولی از یه جایی میگی پولت برا خودت تو فقط باش. مگراینکه بری نزدیکش برای زندگی
قبل از ریپلای اینو بخون......» نظرمن، اعتقادمه. بابت اعتقادم نه به تو نه هیچ کس دیگه ای جواب پس نمیدم. هرجایی خواستی بیا باهات بحث میکنم اما اینجا رو نگه داشتم برای تخلیه احساساتم پس مخالفی ریپلای نکن که بشورمت و قطع بشم.
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
سلام من الان تو عسلویه ام سر کارم. بپرس کدوم پتروشیمیه
آقا هستم، بهترین صفت، داشتن انسانیت است، البته به شرطی که طرف مقابل ارزشش رو داشته باشه و قدر بدونه. تاپیکهای خوب رو میخونم و کمکهام و دیدگاهمو میزارم ولی اهل کار خلاف نیستم.🌹👍🏻
کارش دو به یک هست. یعنی دوهفته کار و یک هفته استراحت
آقا هستم، بهترین صفت، داشتن انسانیت است، البته به شرطی که طرف مقابل ارزشش رو داشته باشه و قدر بدونه. تاپیکهای خوب رو میخونم و کمکهام و دیدگاهمو میزارم ولی اهل کار خلاف نیستم.🌹👍🏻
کلی پتروشیمی تو عسلویه هست. من الان خودم تو پتروشیمی هستم شما کدوم شهرید؟ اینجا پرواز داره تقریبا هر روز. ازش بپرس رسمیه یا پیمانکاریه
بعد با یه بچه و دوبچه وقتی مدرسه برن میخوای چی کار کنی؟ میتونی تمام بار زندگی روی دوش خودت باشه؟! فکر نکن دوره اون روز. ده سال دیگه شرایطت اینجوری میشه
قبل از ریپلای اینو بخون......» نظرمن، اعتقادمه. بابت اعتقادم نه به تو نه هیچ کس دیگه ای جواب پس نمیدم. هرجایی خواستی بیا باهات بحث میکنم اما اینجا رو نگه داشتم برای تخلیه احساساتم پس مخالفی ریپلای نکن که بشورمت و قطع بشم.