2777
2789
درآمد آنلاین شاپ خوبه؟ چی میفروشید؟ (البته اگر دوست دارید جواب بدید)

قبل این وضعیت خوب بود خداروشکر

حداقل۲۰ملیون و وقتی تبلیغ میدادم۳۰،۴۰ولی اکثرا۲۰ملیون

ولی خب تبلیغ باید خیلی بدی و ادمین بگیری و …

الان بااین اوضاع شده۵تومن😞

اگه یه نگاهی به گذشته بندازی، متوجه میشی که خدا هر شرایطی که تو رو توش قرار داره، هم باعث تغییر تو شده، و همچنین باعث بزرگ شدنت، قوی ترت کرده، درسی رو بهت یاد داده، یا شایدم باعث شده آدم بهتری بشی. هر کاری که میکنه، یه حکمتی توشه.این کاربری برای دوتا خواهره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم منم انلاین شاپ دارم فروشتون چطوره تو این اوضاع؟

خیلی بد گلم 

من به چند نفر حقوق میدم

و واقعا سخته برام

اگه یه نگاهی به گذشته بندازی، متوجه میشی که خدا هر شرایطی که تو رو توش قرار داره، هم باعث تغییر تو شده، و همچنین باعث بزرگ شدنت، قوی ترت کرده، درسی رو بهت یاد داده، یا شایدم باعث شده آدم بهتری بشی. هر کاری که میکنه، یه حکمتی توشه.این کاربری برای دوتا خواهره 
میدونی چقدر داره ؟جالب شد بدونم ...ودراخر برات ازخدا میخوام که پول خوبی جور شه ویکی بخری 

سلامت باشی،ممنونم ازت.خب ببین کمباین از۲۵۰هست تا۹۵۰.فصل درو گندم،برنج جو،شاید روزانه تا۱۰تومن هم کارکنی.مازندرانم.اینجا کارتموم شه ،بریم گلستان،بقیه فصل سال هم جنوب.پول خوبی توشه.

کلا دوس ندارم مثل اکثر خانما پول تبدیل به طلا شه و بلا استفاده.

باپول باید کارکرد

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴
چندکا هستید گلم

۴۰k

سلامت باشی،ممنونم ازت.خب ببین کمباین از۲۵۰هست تا۹۵۰.فصل درو گندم،برنج جو،شاید روزانه تا۱۰تومن هم کار ...

ان شاءالله به زودی بخری وحسابی ازش درامد داشته باشی به امید وفضل خدا

درحد 100یه پراید قراضه میدن(غراضه) 🤔

واقعا 😑چ بدونم گفتم شاید بشه 🙄

فرقی نداره مهم اینه منظور رسید😂

فکر نمی‌کردم بشه،شُد🥺خُداشُکر🤍این زندگی ما رو کجا بُرد🥺خداشُکر🤍یا رب نظر تو برنگردد 🫀🤲🏻
عزیزم انشالله ک درست شه زودتر همه گرفتارشدیم بخدا😢

انشالله

ان شاالله که درست بشه من تو فکر آنلاین شاپ بودم ولی دیگه با این وضع نمیشه

انشالله گلم اره الان وقتش نیس واقعا