2777
2789

فوم مای بده

بقیش خوبه 

کاربری قبلیم برام مثل دفترخاطرات بود حیف تعلیق شد:) خاطراتی که دوران دبیرستان دانشگاه شروع عشق و تمام شدنش بعد سالها و شروع شدن زندگی جدید و تمام لحظات خوب و بد را در بر داشت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هیدرودرم داشتم خوبه ...ولی درماتیپیک خریدم جدیدافکر کنم اسمش یه همچین چیزیه فوق العادس مخصوصا واسه منافذ یکم بسته تر شده

وزن اولیه 68  وزن فعلی 55   وزن هدف 55🍓 هر سیاره مدار خودش رو داره که شبیه هیچ‌کس دیگه نیست!                                                                  سحر لحظه‌ایه که بعد از شب طولانی اولین بارقه نور به یه سیاره می‌تابه!                                                                     طلوع در مدار هر سیاره در زمان مخصوص خودش اتفاق میفته و هر کدوم در مسیر مخصوص خودشون به دنبال سحر خودشون هستن …                                            من در جستجوی سحر خودم هستم ...🍓
من هیدرودرم داشتم خوبه ...ولی درماتیپیک خریدم جدیدافکر کنم اسمش یه همچین چیزیه فوق العادس مخصوصا واس ...

شما معمولی ب چربه یا نه مثل من از این چربایی ک برق ماندازه😣

🍃ب کوتاهیه آن لحظه شادی ک گذشت، غصه هم میگذرد 🍃
شما معمولی ب چربه یا نه مثل من از این چربایی ک برق ماندازه😣

نه از من چربه در حد زیاد که نشورم انگار که برق برقیم😖 اینو یه دکتر داروخانه بهم معرفی کرد واقعنم خوب بود البته شاید پوست با پوستم فرق کنه

وزن اولیه 68  وزن فعلی 55   وزن هدف 55🍓 هر سیاره مدار خودش رو داره که شبیه هیچ‌کس دیگه نیست!                                                                  سحر لحظه‌ایه که بعد از شب طولانی اولین بارقه نور به یه سیاره می‌تابه!                                                                     طلوع در مدار هر سیاره در زمان مخصوص خودش اتفاق میفته و هر کدوم در مسیر مخصوص خودشون به دنبال سحر خودشون هستن …                                            من در جستجوی سحر خودم هستم ...🍓
نه از من چربه در حد زیاد که نشورم انگار که برق برقیم😖 اینو یه دکتر داروخانه بهم معرفی کرد واقعنم خو ...

اره از من خیلی بده مخصوصا وقت ارایش اول عتلی و شیک میمونه رو پوست اما بعد ی رب گند میزنه و براق میشه😢ولی من همه نوع ژلی زدم فقد ی مدت خوبه 

🍃ب کوتاهیه آن لحظه شادی ک گذشت، غصه هم میگذرد 🍃
مشکلش چیه؟شما ژوت و هیدرودرم استفاده کردید کدوم بهتره؟

هیدرودرم پوستو خشک میکنه

مای بعد ی ساعت چرب

یوت عالیه ♥

کاربری قبلیم برام مثل دفترخاطرات بود حیف تعلیق شد:) خاطراتی که دوران دبیرستان دانشگاه شروع عشق و تمام شدنش بعد سالها و شروع شدن زندگی جدید و تمام لحظات خوب و بد را در بر داشت
ژل تا حالا میزدم ولی شستنش خیلی سخته هرچی میشوری انگار هنکز صورت لیزه،واقعا خوب نیست یعنی؟

من خودم ی مدت صابون زدم بعدش ژل  رفتم به نظرم درسته که بیشتر باید بشوری ولی لطافت پوستم بیشتر شده جوش های سر سیاه ندارم و در کل خوبه 

سفیر سلامتی هستم خوشحال میشم بتونم کمکت کنم، یک قدم تا رسیدن به زیبایی و سلامتی🥰🥰🥰🥰🥰🥰