کاربری قبلیم برام مثل دفترخاطرات بود حیف تعلیق شد:) خاطراتی که دوران دبیرستان دانشگاه شروع عشق و تمام شدنش بعد سالها و شروع شدن زندگی جدید و تمام لحظات خوب و بد را در بر داشت
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من هیدرودرم داشتم خوبه ...ولی درماتیپیک خریدم جدیدافکر کنم اسمش یه همچین چیزیه فوق العادس مخصوصا واسه منافذ یکم بسته تر شده
وزن اولیه 68 وزن فعلی 55 وزن هدف 55🍓 هر سیاره مدار خودش رو داره که شبیه هیچکس دیگه نیست! سحر لحظهایه که بعد از شب طولانی اولین بارقه نور به یه سیاره میتابه! طلوع در مدار هر سیاره در زمان مخصوص خودش اتفاق میفته و هر کدوم در مسیر مخصوص خودشون به دنبال سحر خودشون هستن … من در جستجوی سحر خودم هستم ...🍓
شما معمولی ب چربه یا نه مثل من از این چربایی ک برق ماندازه😣
نه از من چربه در حد زیاد که نشورم انگار که برق برقیم😖 اینو یه دکتر داروخانه بهم معرفی کرد واقعنم خوب بود البته شاید پوست با پوستم فرق کنه
وزن اولیه 68 وزن فعلی 55 وزن هدف 55🍓 هر سیاره مدار خودش رو داره که شبیه هیچکس دیگه نیست! سحر لحظهایه که بعد از شب طولانی اولین بارقه نور به یه سیاره میتابه! طلوع در مدار هر سیاره در زمان مخصوص خودش اتفاق میفته و هر کدوم در مسیر مخصوص خودشون به دنبال سحر خودشون هستن … من در جستجوی سحر خودم هستم ...🍓
مشکلش چیه؟شما ژوت و هیدرودرم استفاده کردید کدوم بهتره؟
هیدرودرم پوستو خشک میکنه
مای بعد ی ساعت چرب
یوت عالیه ♥
کاربری قبلیم برام مثل دفترخاطرات بود حیف تعلیق شد:) خاطراتی که دوران دبیرستان دانشگاه شروع عشق و تمام شدنش بعد سالها و شروع شدن زندگی جدید و تمام لحظات خوب و بد را در بر داشت