2777
2789

سلام .برنامه غذایی بچه تون میگید چیه ؟ مثلا چندبار و چه مقدار  بهش غذا می دید ؟چیا می دید ؟ من به دخترم خیلی هنر کنم روزی دو بار سوپ می دم گاهی روزها هم تخم مرغ البته بعضی روزها کته هم باشه حدود دو تا قاشق غذاخوری نرم می کنم بهش میدم .یعنی مامان کم کاری هستم ؟؟؟ به بچه ام واقعا نمی رسم نه؟؟ همش شیر خودم رو می خوره

سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم،  کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و  دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂

همه بچه ها مثل هم نیستن

من دخترم یازده ماهشه حتی آب به زور میدم

فقط چسبیده به سینم

در حالیکه دختر قبلیم از پنج ماهگی براش شروع کردم یه ساله بود یه قابلمه کوچیک کته رو با ماست تو یه روز میخورد

و خدایی که بشدت کافیست......

من بچه ۹ ماهه دارم تو روز آب میوه طبیعی زیاد بهشون میدم صبحونه سرلاک میخورن بیسکوییت مادر تو شیر نرم میکنم میدم سوپ میدم پوره سیب زمینی میدم غذای آبکی داشته باشم بی ادویه جدا میکنم تلیت میدم شبا موز با پودر بادام یا گردم قاطی میکنم قبل از خواب میدم خلاصه از صبح تا شب دستم تو دهنشونه بازم شیر میخوان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه بچه ها مثل هم نیستن من دخترم یازده ماهشه حتی آب به زور میدم فقط چسبیده به سینم در حالیکه دختر ...

خیای عذاب وجدان دارم میگم نکنه من در حقش کوتاهی می کنم ؟!! دخترمنم ممه دهنی هست یعنی فقط به سینه م چسبیده ‌‌‌‌

سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم،  کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و  دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂

همش سوپ ک نمیشه تو خودت با سوپ سیر میشی؟ 

سیب زمینی و تخم مرغ ابپز

کوکو سبزی

کوکو سیب زمینی 

کتلت

برنج و انواع خورشتا و مرغ و کته ها

ماکارانی

کلا هرچیزی ک خودتون میخورید ب بچه هم بده  اخه سوپم شد غذا ..سوپ تا زیر یکسال خوبه الانم خوبه ولی ن بعنوان غذای هر روزش

نون پنیر بده ..تخم مرغ هم بزن یه قاشق اردم بزن و تو تابه سرخ کن مثه کیک میشه بده بهش

میوه بده

خیای عذاب وجدان دارم میگم نکنه من در حقش کوتاهی می کنم ؟!! دخترمنم ممه دهنی هست یعنی فقط به سینه م چ ...

نمیدونم من خیلی تلاش کردم نشد که نشد

و خدایی که بشدت کافیست......
من بچه ۹ ماهه دارم تو روز آب میوه طبیعی زیاد بهشون میدم صبحونه سرلاک میخورن بیسکوییت مادر تو شیر نرم ...

عزیزم نوش جونشون باشه 🌹😘دختر من اصلا سرلاک و بیسکوئیت مادر نمی خوره 

منکه به مدت هر چی بلد بودم براش تو به روز درست میکردم شاید بخوره ولی نمیخورد

انقد گیر میدادم تا دکترش گفت تا یسال شیر مهم تره 

غذای اصلیش شیره

حالا یسالم رد کرده فقط شیر میخوره

همش سوپ ک نمیشه تو خودت با سوپ سیر میشی؟  سیب زمینی و تخم مرغ ابپز کوکو سبزی کوکو سیب زمینی& ...

ممنونم عزیزم وقت گذاشتی  چه خوب گفتی .دخترم میوه دوست داره مخصوصا پرتقال و سیب .ولی سوپ رو هم خیلی غلیظ در حد کته شل درست می کنم .اصلا کوکو و شامی نمی خوره بازی می کنه می ندازه اون طرف یا توی گلوش می پره .ولی تخم مرغ نیم رو می پزم نرم می کنم می خوره 

همش سوپ ک نمیشه تو خودت با سوپ سیر میشی؟  سیب زمینی و تخم مرغ ابپز کوکو سبزی کوکو سیب زمینی& ...

پنیر اصلا بهش ندادم چون کوچولوتر که بود آلرژی پروتئین گاوی داشت 

سرگرمش کن کمتر بهش شیر بده ک بهتر غذا بخوره ..پسر منم ۱۷ماهشه شیر پاستوریزه میدم با هرغذایی ک خودمون ...

زنده باشه گل پسرتون. منم دوست دارم وابستگیش به شیرم کمتر بشه و غذا بخوره ‌.به نظرت بچه ای که فقط سینه مادر گرفته میشه بهش شیرخشک داد ؟ خیلی دوست دارم روزی یکی دو بار شیرخشک بخوره 

ممنونم عزیزم وقت گذاشتی  چه خوب گفتی .دخترم میوه دوست داره مخصوصا پرتقال و سیب .ولی سوپ رو هم خ ...

پسر منم اوایلش اینجوری بود .وسواس ب خرج نده بریز تو یه ظرفی ک نشکنه بزار جلوش حتی اگه پرت کرد بعد کم کم خودش میخوره ..اگه ماست دوست داره روی کوکوها ماست بریز یا کلا رو همه غذاهاش ماست بریز ک بخوره این رو پسر من خیلی جواب داد

کلا بدغذا بود چیزی نمیخورد یا پرتش میکرد منم یه زیر انداز مخصوص براش گزاشتم برا یه ظرف پلاستیکی..پره کوکو میکردم ..هی پرت میکرد رو زمین ولی کم کم هی میزاشت دهنش الان خیلی یهتر شده خداروشکر 

الا سیب زمینی ابپز کن سه قاشق نشاسته ذرت بزن با نمک و یکم زردچوبه بعد شکل مداد ورز بده بنداز تو روغن سرخ کن مطمعنن میخوره .برا وزنشم عالیه