2777
2789
عنوان

بزرگی بطن مغز جنین در سونو آنومالی. مادرا کسی تجربه داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5673 بازدید | 76 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بسلامتی عزیزم لطفا خبر بدید که چند شده اگ اشمالی نداره  من تازه 20 هفتم و بشدت نگرانم😔

چشم حتما خبر میدم

یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)
مامانا من یه یک هفته ای هست از گوش چپم صدای ضربان قلب میشنوم... کسی این مشکلو نداره راهنمایی کنه؟ دک ...

دود بده به گوشت

یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)
سلام عزیزم خوبید؟ نه گلم برای من هفته ۳۰ شده بود ۹. بالاتر رفته بود. اما دکترم گفت تا ۱۲ نرماله. معم ...

گلی هر  چند هفته یکبار سنو میدادید؟ یعنی همش میرف بالا یا 13 هفته ک دادید دیگ ندادید تا 19 هفته 

خداروشکر پایین اومده. انشالله که برای منم پایین بیاد.‌خیلی استرس میکشم. ۲۰ هفته آنومالی دادم ۸٫۲ بود ...

سلام عزیزم مشکل بزرگی بطن مغز جنین حل شد؟ آخرش اومد روی چند؟ الان متولد شده چطوره؟ گرمیجات مصرفش چطوره؟ تو رو خدا منم همین مشکل دارم

سلام عزیزم مشکل بزرگی بطن مغز جنین حل شد؟ آخرش اومد روی چند؟ الان متولد شده چطوره؟ گرمیجات مصرفش چطو ...

سلام عزیزم دخترم ۳۶ روزه دنیا اومده. اصلا نگران عدد بطن نباش کاملا نرماله تا ۱۲ و تا عدد ۱۵ هم جا داره. برای دختر من از ۵ رسید به ۹ و ثابت شد. بعد هم دکتر اطفال بردمش گفت اصلا مشکلی نداره تا زمانی که سونو نگه هیدروسفالی.

اگرم خدایی نکرده هیدروسفالی شه با یه شنت آب دپر سرشو تخلیه میکنن و تمام

وای عزیزم تو رو خدا برای بچم خیلی دعا کنید، استرس دارم

خیالت راحت سالم سالمه‌ .فقط الکی استرس نداشته باش