2777
2789
عنوان

بزرگی بطن مغز جنین در سونو آنومالی. مادرا کسی تجربه داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5673 بازدید | 76 پست

خداروشکر که هیچکس این مشکلو نداره. این تاپیک بمونه به یادگار از تمام زجرایی که تو بارداری کشیدم. خدایا بازم شکرت این روزا هم میگذره

یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کیست توبطن مغزی دیدم که نوشته چیز مهمی نیست وهمشون توهفته های بعدی برطرف میشن

ممنونم از دلگرمیت. کیست نداره. بطنش بزرگه. 

یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)
آخه نمیشه سیمکارت ندارم. همشونو تعلیق کرده نی نی یار

یه بار دیدم نی نی یار گفته بود اگه اسم کاربربتون معنیه بدی داشته باشه عوض میکنیم

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
من الان ۳۶ هفته ام.هفته ۲۹ عدد بطن ۱۲ و ۱۱ بود.سه هفته بعد شد ۹ و ۱۰.دکتر گفت خوبه و لازم به تکرار ن ...

خداروشکر پایین اومده. انشالله که برای منم پایین بیاد.‌خیلی استرس میکشم. ۲۰ هفته آنومالی دادم ۸٫۲ بود. دوهفته بعد شد ۷٫۸ . دکتر گفت بازم یکماه دیگه تکرارش کن. گرمیجات هم زیاد میخورم

خداروشکر پایین اومده. انشالله که برای منم پایین بیاد.‌خیلی استرس میکشم. ۲۰ هفته آنومالی دادم ۸٫۲ بود ...

عزیزم تموم شد دیگه فکرتومشغول نکنیا اینم بگم من یه جایی رفتم ک کلا هرکس اونجامیرفت روبچه ایراد میزاشتن رفتم جای دبگه اومده بود پایین شد ۷

۸اصلا عددخطرناکی نیس تازه میگن تا۱۷طبیعیه

ببین یک درصد هم خطرناک نیس ازبارداریت لذت ببر حال کن نمیدونی چقدر گریه کردم منوشوهرم 

خونمون شده بود کربلا 

رفتم دم درخونه علی اصغررقیه امام حسین اونا بچمو سالم رسوندن بهم بعد خدا.مال من بالابود ۸که عدد خوبیه 

من اگر ۸بود اصلا اهمبت نداشت برام 

جوش الکی نزن من این روزاروگذروندم

خدایا ممنون به خاطرهمه چی  
عزیزم تموم شد دیگه فکرتومشغول نکنیا اینم بگم من یه جایی رفتم ک کلا هرکس اونجامیرفت روبچه ایراد میزاش ...

گلی میشه بگید تو چند هفته مال شما اومد پایین منم این موشکل و دارم دلم خیلی گرفته و خیلی نگرانم

خداروشکر پایین اومده. انشالله که برای منم پایین بیاد.‌خیلی استرس میکشم. ۲۰ هفته آنومالی دادم ۸٫۲ بود ...

استاتر جان میشه لطفا بگید الان بطن اومده رو چند منم دو سه روز پیش ک سنوی انومالی داشتم فهمیدم خیلی حالم بده خیلی نگرانم

استاتر جان میشه لطفا بگید الان بطن اومده رو چند منم دو سه روز پیش ک سنوی انومالی داشتم فهمیدم خیلی ح ...

سلام عزیزم خوبید؟ نه گلم برای من هفته ۳۰ شده بود ۹. بالاتر رفته بود. اما دکترم گفت تا ۱۲ نرماله. معمولا ماه آخر میاد پایین منم امیدوارم

سلام گلم... انشاالله زودتر بیاد پایین چند هفته اید؟  سنو مجدد ندادید؟

سلام عزیزم نه هنوز سونو ندادم. احتمالا دوهفته دیگه برم سونو. 

الان ۳۴ هفته هستم.