2777
2789
عنوان

خیانت جاری به برادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیانت نود درصد مردای فامیلمونو می‌دونم پسر خالم پسر عموم پسر دایی می‌دونم با چن نفرن با کیان ولی هیچ وقت نگفتم و نمی‌گم بچه دارن نمیشه زندگیشون خراب شه.توام ب صورت ناشناس بهش زنگ بزن بگو اگه تمومش نکنی ب شوهرت میگم و تهدیدش کن

جاریتو راهنمایی کن 

نزار به کارش ادامه بده 

به من چه که انسانی نیست هم بخاطر برادر همسرت و خم بخاطر بچه اش بی تفاوتی اصلا انسانی نیست شما عضو یک خانواده هستید 

حتما دوستانه و خواهرانه با زبانی که میدونی موثر هست جاریتو راهنمایی کن 

حتی مشاور سوقش بده نزار عادت کنه به این رفتار 

ممکنه بیمار روحی باشه و دست خودش نباشه 

اگه از شما نپذیرفت حتما سوقش بده به مشاور

ن بابا خودشون خانواده همسرم خیلی بهش شک دارن چندا بار دعوا.وقهر فقط بنده خداها خیلی ابرو براشون مهمه برا همین بحث و زود تموم میکنن ک کسی نفهمه ولی این نترس تازه دل و جراتش بیشتر میشه مثلا به بهونه خونه باباش میره تا صبح بیرون میاد خودش تعریف مبکنه ک دیشب تا صبح کجاها رفتیم و عکساشون و نشونم میده

ن بابا خودشون خانواده همسرم خیلی بهش شک دارن چندا بار دعوا.وقهر فقط بنده خداها خیلی ابرو براشون مهمه ...

دفعه بعد بگو راجب این مسائلا با من حرف نزن دورروز دیگ همین یچیزی میچسبوبه بهت از اینجور ادمافاصله بگیر تا خدا خودش رسواش کنه

۱-ببین گوش شنوا حرفاش نباش اگه میاد برات تعریف میکنه با زیان خوش بهش بگو ببین کارت پیامد داره و پیامدهاشو براش بگو 

۲- ازش بپرس دلیل اینکه ب همسرش خیانت میکنه چیه؟! شاید واقعا نیاز ب مشاور باشه 

۳- هرگز به همسرش نگو 

۴- تا میتونی پیامدهای کارشو بهش بگو یا مستقیم 

یا غیرمستقیم در قالب تعریف از یه دوست که مثل خودش خیانت کرده و زندگیش از هم پاشیده که متوجه بشه پیامد کارهاشو 

و بگو این افراد باید بخاطر زندگیشون برن مشاور و درمان کنن 

یا رفتار غیرمنطقی و غیر کنترلی و وابستگی روحی هست که باید روانپزشک دارودرمانی کنن 

یا عواقب متوجه نیستنو شخصیتی اشکال دارن مول شخصیتهای منفعلو مهرطلب وبی اعتماد به نفس اونها باید از مشاور کمک بگیرن

خلاصه اینجوری کمکش کن 

تلاشتو کن اگه شد که شد اگه نشد از نظر وجدانی خیالت راحته 

اما اصلا به شوهرش نگو چه مستقیم و چه غیر محسوس 

همیشه رازدار و خیرخواه باش