2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اگهص تو این حسو داشتی ولی الان میبینی همه میگن نه اصلا حس بدی نگیری 

طبیعیه ادم گاهی موقتا این حسا میاد سراغش 

نه اینکه به کسی نظر داشته باشی فقط مثلا میگی کاش صبر میکردم بیشتر دقت میکردم و…

ولی بعد خوبیای شوهرتو مرور کنی میبینی یه حس زودگذر بوده 

معبود من چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟ خدایا! آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنی پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا! آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنی، پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟ خدایا! آنگاه که به‌سوی تو زاری نکنم تا به من مهرآوری، پس کیست که به‌ سوی او زاری کنم تا به من مهر آورد، خدایا! چنان‌که دریا را برای موسی (درود خدا بر او) شکافتی و نجاتش دادی، از تو می‌خواهم بر محمّد و خاندانش درود فرستی و از آنچه در آن گرفتارم مرا رهایی بخشی و بر من گشایش دهی گشایشی فوری نه دیر وقت، به فضل و مهربانی‌ات، ای مهربان‌ترین مهربانان.

اوایل عقدم چون سنم هنوز کم بود و سنتی ازدواج کرده بودم و بهش علاقه خاصی نداشتم، هی مقایسه اش میکردم با بقیه و شوهرای دوستام و هی غصه میخوردم. من فقط ظاهر زندگی بقیه و ظاهر مردای دیگه رو میدیدم.

اما کم کم که بهش علاقمند شدم دیگه اصلا

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
عزیزم اگهص تو این حسو داشتی ولی الان میبینی همه میگن نه اصلا حس بدی نگیری  طبیعیه ادم گاهی موق ...

من خودم ک زندگیم ردیف نیست کلا 

ولی این دختر زندگیش شده گریه و پشیمونی از طلاق و اینکه خانوادش پشتش نیستن میترسه

تا چند وقت نهایتا باید منتظر زنگ خواستگار موند؟

تو جلسه اول گفته بوده اوکیه

هیچ اختلاف نظری هم نداشتن

فقط هم واسطه شماره دختر رو داره

البته پدرش فعلا برای کار یه شهر دیگست

واسطه هم هیچ تماسی با خانواده دختر نگرفته که مثلا بگه استخاره کردن یا اخلاقاشون به هم نمیخوره

من خودم ک زندگیم ردیف نیست کلا  ولی این دختر زندگیش شده گریه و پشیمونی از طلاق و اینکه خانوادش ...

ایشالا خدا براش درست کنه 

من نمیدونم چطوریه زندگیش ولی دلداریش بده بگو یکم صبرکنه تا ببینه چی میشه 

اگه خانواده پشتش نباشن خیلی سخت میشه کارش بعد طلاق پشیمون تر میشه چرا جدا شدم 

مگه واقعا شوهرش بد باشه

معبود من چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟ خدایا! آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنی پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا! آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنی، پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟ خدایا! آنگاه که به‌سوی تو زاری نکنم تا به من مهرآوری، پس کیست که به‌ سوی او زاری کنم تا به من مهر آورد، خدایا! چنان‌که دریا را برای موسی (درود خدا بر او) شکافتی و نجاتش دادی، از تو می‌خواهم بر محمّد و خاندانش درود فرستی و از آنچه در آن گرفتارم مرا رهایی بخشی و بر من گشایش دهی گشایشی فوری نه دیر وقت، به فضل و مهربانی‌ات، ای مهربان‌ترین مهربانان.
ایشالا خدا براش درست کنه  من نمیدونم چطوریه زندگیش ولی دلداریش بده بگو یکم صبرکنه تا ببینه چی ...

شوهرش قد و هیکل خوبی نداره اخلاق معمولی و گیر میده بهش وضغ مالی معمولی 

آره پدرش مستبد و زورگوعه