2777
2789

داریم دنبال خونه میگیریم خونه الانمون نزدیک ۱۲۰ متر آپارتمانه که الان ۱۸ ساله تقریبا اینجاییم دیگه خیلی تکراری شده برامون امروز با بابام رفتیم چند تا دیدیم لطفا بگین کدومو بگیریم الان خودمون علاوه بر اینجا یه آپارتمان  ۹۰ متری هم داریم  ۱- یه حیاط ۲۴۰ متر هست دو طبقه زیربنا ولی بعد عقب کشی ۱۶۰ میمونه قیمتشم ۵ میلیارد حدودا ولی ایرادش اینه آخر یه بن بست خیلی خیلی طولانیه یعنی سه بن بست تو در تو یه جورایی ، ولی بن بستش اصلا تنگ نیست خیلی گشاده ، بازسازی شده ۲- یه حیاط ۲۵۰ متری که اولیای یه بن بست کوتاه هست و عقب کشی نداره ولی بازسازی نشده ، یه طبقه با زیرزمین نشیمن قیمتش حدود ۸ اینا هست اگه اینو بخواین باید همه چیمونو بفروشیم تا بخریم ۳- داییم یه قطعه زمین تو یه جای خلوت شهر که قراره در آینده پیشرفت کنه( بگفته خودش) داره خیلی از مرکز شهر دوره ، میگه بیاین اونجا رو بسازیم دو طبقه شما دو طبقه ما اینجایی که گفتم الان ساختمون سازی توش خیلی در جریانه ولی الان یه جای خیلی خیلی پرت محسوب میشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مورد اول که ته یه بن بسته دردسره مورد دوم خوبه ولی سختتون میشه همه چیزو بفروشید 

مورد سومم اصلا روش فکر نکنید 

توی شهر فقط همین سه تا خونه نیست بگردید خیلی چیزای بهتر پیدا میکنید

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
چقدر تاپیک های خونه وطلا وحقوق بالای۵۰میلیون میبینم چند روزه چرا؟

نمی دونم راستش حقوق بابای من بالای 50 نیست اینا نتیجه 30 سال زندگیه فکر نمیکنم زیاد باشه

مورد اول که ته یه بن بسته دردسره مورد دوم خوبه ولی سختتون میشه همه چیزو بفروشید  مورد سومم اصل ...

مشکل اینه مامانم خودشو کشیده کنار کلا چون وقتی حرف میزنه با بابام دعوا میشه بابای منم یکم زیادی بیخیاله خیلی سخته بخوام هر روز بکشونمش خونه ببینیم