2777
2789
عنوان

میخوام نماز شب بخونم بیاین اسم بدین

2874 بازدید | 680 پست

امشب میخوام نماز شب بخونم میام نیت هاتونو میخونم بادل شکستم دعاتون میکنم لایک کردم یعنی دعاتون کردم واسه خودم هیچی نمیخوام فقط واسه حاجت شما میخونم 

حاجت من تقریبا غیرممکن شده دیگه منم ازش گذشتم ناامید نیستم فقط خسته شدم 

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚

مریم

دعا کن فردا عملش عالی پیش بره و با پای خودش برگرده خونه

مثل ی معجزه

بعضیا مثل سگ هار پاچه میگیرن                          منت بر سر بنده حقیر گذاشته و لایک نفرمایید.                                                                     با تشکر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای پدر مادرم دعای طول عمر و سلامتی ممنونم عزیزم 

اینجا جاییه که خجالت نمیکشم بگم منم نیاز دارم کسی عاشقم بشه نیاز به لمس و محبت دارم نیاز به شنیدن حرف های عاشقانه دارم  دلم میخواد ازدواج کنم اما کسی عاشقم نمیشه 

عزیزدلم از لطف خدا نا امیدنشو

شاید به صلاحت نیس

🥲 برام دعا کن زندگیم آرامش داشته باشه و کسی که مزاحم این آرامش ازمون دور بمونه

توجه کنید ... همه یآدما جنبه‌ی رابطه‌ی جدی رو ندارن بعضی ها باید همیشه هول و دم دستی بمونن 🙂

عزیزم برای حاجت منم دعا کن خیلی نا امیدم انشالله خودتم به حاجت دلت برسی انشالله❤

به قیمت سفید شدن موهایم تمام شد،،،ولی آموختم که ناله ام سکوت باشد،گریه ام لبخند و تنها همدمم ،خداااا،،