2777
2789
عنوان

چه‌جور با غم بعذ از سقط کنار بیام

836 بازدید | 28 پست

بچم 18 هفته شده بود داشتم خودم آماده میکردم دو سه روز دیگه برم انومالی 

رفتم وضو گرفتم نماز بخونم دیدم لکه قهوه ای میاد رفتم دکتر فرستادم سونو، اونجا بهم گفتن بچه دو سه هفتس دیگه قلبش نزده 

دنیا رو سرم خراب شدم چهقد از خدا خواستم ی پسر بهم بده چشاش مثل خودم باشه، دوبار چله عاشورا گرفتم، خدا اونی ک میخواستم بهم داد ولی نمیدونم چرا اینقد زود داغش رو دلم گذاشت... 

خدایا هیچ مادری با داغ بچش امتحان نکن حتی اگه اون بچه رو مادر نتونسته بغل بگیره این امضا رو میزارم به یاد لیامم که هیچوقت نتونستم بغل بگیرمش 😢

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نگفتن چرا؟

خودم وقتی بچه اومد دیدمش دوبار بند ناف دور گردن کوچولوش پیچیده بود، بچم بدون این ک من بفهمم خفه شده بود 

خدایا هیچ مادری با داغ بچش امتحان نکن حتی اگه اون بچه رو مادر نتونسته بغل بگیره این امضا رو میزارم به یاد لیامم که هیچوقت نتونستم بغل بگیرمش 😢
منم ۵ روزه سقط کردم

آخ چهقد سخته منم سه روز نمیتونم اصلا کنار بیام، خیلی میوه میخوردم سر حاملگیم چشمم به میوه های یخچال میافته میخوام دق کنم

ایشالا زود باردار بشی و بسلامتی بغل بگیریش گلم.ادم یادش که نمیره اون ته تهای ذهن همیشه یادشه که یه ب ...

😢😢😢😢

منم متاسفانه تجربه اش کردم، الان که برمی گردم و نگاه می کنم میدونم نصف بیشتر حال بد الان شما به خاطر نوسان هورمونها هست، باید یه مدت بگذره که هورمونها متعادل بشن تا حالتون بهتر بشه، بهترین کار ورزش کردن هست حتما روزانه پیاده روی کنید تا دیدید روحیه تون خراب هست از خونه بزنید بیرون .... حتما انجام بدید آن شا الله روحیه تون بهتر بشه عزیزم. اینو بدون این درد و رنج شما رو متاسفانه خیلی ها تجربه می کنن... خیلی سخته ولی می گذره...

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
منم متاسفانه تجربه اش کردم، الان که برمی گردم و نگاه می کنم میدونم نصف بیشتر حال بد الان شما به خاطر ...

👃👃👃