golooooooo مدیر استارتر عضویت: 1401/01/16 تعداد پست: 3354 عنوان براي هر تعداد كه لايكم كنن ايه الكرسي ميخونم دوستان 67 بازدید | 10 پست شما هم دعا كنيد خدا حاجت منو بده ودل مامانمو شاد كنه ختم قران و انواع چله انجام ميدم دوستان اگه خواستيد تو خصوصي درخواست بدين🙏 1401/09/02 | 18:33 21 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rsl_93 عضویت: 1401/04/09 تعداد پست: 1730 الهی همه حاجت ها ختم ب خیر و خداوند همه اموات رو ببخشه و بیامرزهمنم هرتعدادی لایک بشم آیت الکرسی رو میخونم ب نیت همه اموات خو نکن فکر سفر کن
golkhanomiiiii عضویت: 1400/11/28 تعداد پست: 2459 عزیزه دلم از خدا میخوام حاجتت روا بشه دل مامان گلت شاد بشه الاهی ارامش آسایش داشته باشید دلتون شاد بشه عزیزم شماام واسه من دعا کن شوهرم بیاد آشتی کنم قید طلاق جدایو بزنه تو قلب دلش عشق مهر محبت من زیاد بشه
golooooooo مدیر استارتر عضویت: 1401/01/16 تعداد پست: 3354 الهی همه حاجت ها ختم ب خیر و خداوند همه اموات رو ببخشه و بیامرزه منم هرتعدادی لایک بشم آیت الکرس ... مرسي از محبتت عزيزم ختم قران و انواع چله انجام ميدم دوستان اگه خواستيد تو خصوصي درخواست بدين🙏
مادرمحمدوعلی عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 2144 لطفا واسه دوستام بخون سمیه سحر معصومه فاطمه سهیلا یک ازدواج خوب و موفق داشته باشن، شیدا شهناز فرزانه دنیا خدابهشون بچه سالم و صالح بده، واسه شفای مریضم دعا کن واسه عاقبت بخیری بچهام منم به نیت حاجت روایی شما آیه الکرسی میخونم ان شاالله حاجت روا شی
golooooooo مدیر استارتر عضویت: 1401/01/16 تعداد پست: 3354 عزیزه دلم از خدا میخوام حاجتت روا بشه دل مامان گلت شاد بشه الاهی ارامش آسایش داشته باشید دلتون شاد ب ... مرسي مهربونم از دعاي خوبت ان شالله شوهرت قدرتوبدونه ختم قران و انواع چله انجام ميدم دوستان اگه خواستيد تو خصوصي درخواست بدين🙏
golooooooo مدیر استارتر عضویت: 1401/01/16 تعداد پست: 3354 لطفا واسه دوستام بخون سمیه سحر معصومه فاطمه سهیلا یک ازدواج خوب و موفق داشته باشن، شیدا شهناز فرزانه ... چشم عزيز دلم ختم قران و انواع چله انجام ميدم دوستان اگه خواستيد تو خصوصي درخواست بدين🙏
golkhanomiiiii عضویت: 1400/11/28 تعداد پست: 2459 مرسي مهربونم از دعاي خوبت ان شالله شوهرت قدرتوبدونه ممنون عزیزم ❤️