2777
2789
عنوان

شما بودین چیکار میکردین :) شات از چت

| مشاهده متن کامل بحث + 2439 بازدید | 70 پست

ادمی ک دوهفته اس کات کرده اصن تورو دوست نداره فقط میخاد سرگرم بشه عزیزم دلیل وابستگیت هم اینه ک اون بیخیاله و  میبینی داره رک میگه نمیتونم فراموشش کنم و فکر میکنم بهش همین الان تمومش کن تا با مقایسه های ناخوداگاه نابودت نکرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفت جاشو پر کنی همچین گند زد😂

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق

من حرفم رو میگم ولی اصلا نمیدونم درسته یا نه 

من اگه جات بودم شاید هیچی درباره گذشته طرف نمیپرسیدم و نمیذاشتم چیز زیادی درباره گذشته ش بهم بگه ، چون اینجوری فقط بدبین میشم و خودم عذاب میکشم .

اگه طرف گذشته ش رو برا خودش نگه داره و هی نکوبش تو صورت من ، باهاش میمونم ولی اگه هی بخواد جلوی من ازش حرف بزنه و اعصابم رو بهم بریزه ، در جا میزارمش کنار 

خدایا رگ گردن رو بیخیال ، بغلم کن 🥺
یه سوال  چجوری می‌فهمید رلید؟!🤔 یعنی خودتون باید بفهمید مرز بین دوستی و رل بودن تون کجاس؟ یا ...

یارو خودش میگه بیاباهم باشیم..تو هم میپرسی یعنی دوست اجتماعی یا مال هم باشیم؟؟😐😐😐خداشاهدههه من اصن تو این برنامه ها نیستم ولی فکرکنم اینجوریه

فازدپ ولی پررو..کاربرقدیمی ام😑

من باشم اصلا نمیتونم فک کن هرموقع هر کاری باهم کنین یاد اون میفته ادم هیچوقت اولیناشو با یکی که داشته رو یادش نمیره

بعدم پسرا عاشق بشن بدجور عاشق میشن و خب نمدونم تا چ حد قبلی رو دوس داشته ولی خب سخت فراموش میکنن