2777
2789
عنوان

بهتر شستن لباسشویی

96 بازدید | 15 پست

خانوما کسی میدونه باید چکار کنم لباسشویی بهتر لباسا رو بشوره؟ 

این یکی دوبار اخیر وقتی لباسارو درمیارم یه بویی میدن! 

چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید

برای آرزوهایی ک خاکسترشُ باد برد …❤️‍🩹

از هرمایع و تایدی ک راضی هستید بگید

راستی رو لباس بچه ام یه لکه اس با چی بشورم بره،البته یبار شستمش

نرم کننده خوبم معرفی کنید

تایمای شستشوی بیشتر رو انتخاب کن مثل برنامه ضد لک ماشین 

تاید و مایع پرسیل راضی بودم مایع آبی پرسیل که خوب بوده تا امروز کمتر از اندازه پیمانه مایع یا تاید نریز 

امضا چی ؟ مگه من سلبریتیم ؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از هرمایع و تایدی ک راضی هستید بگید راستی رو لباس بچه ام یه لکه اس با چی بشورم بره،البته یبار شستمش ...

برای لکه لباس های بچها پودر لکه بر خوبه البته شنیدم،

من مایع اکتیو پرسیل سافتلن سپید ۳ استفاد ه میکنم همراه با نرم کننده های خوشبو،

راضیم

تایمای شستشوی بیشتر رو انتخاب کن مثل برنامه ضد لک ماشین  تاید و مایع پرسیل راضی بودم مایع آبی ...

مرسی گلم

من بیشترم میریزم ولی بازم فایده نداره 

شما جرمگیر استفاده کردی واسه لباسشویی؟

از هرمایع و تایدی ک راضی هستید بگید راستی رو لباس بچه ام یه لکه اس با چی بشورم بره،البته یبار شستمش ...

عزیزم اگر بعداز اینکه لباسارو میشوری و‌بوی بد میده,بخاطره اینه که لباسشوییت جرم‌گرفته و‌کثیف شده, احتمالا بعداز اینکه لباس درمیاری از لباسشویی ،فوری درش رو میبندی،داخلش نمناک بوده,بوی بد گرفته, جرم گیرلباسشویی بریز داخلش،پایین لباسشوییت هم یه دریچه کوچیک هست،دوماه یه بار بازش کن تا آب مونده ازش بیاد بیرون،برای لکه لباس هم صابون رنده کن بریز روی لکه‌که خیس کردی،بزار یکی‌دو ساعت بمونه،بعد با دست بشور

مرسی گلم من بیشترم میریزم ولی بازم فایده نداره  شما جرمگیر استفاده کردی واسه لباسشویی؟

هر دو ماه استفاده میکنم یه بسته پودر جرم گیر که همراه خود ماشین بود با آب دمای ۶۰ درجه کامل بو رو میگیره تا دو ماه بعدش

امضا چی ؟ مگه من سلبریتیم ؟ 

من همیشه از مایع پرسیل استفاده میکنم،،رنگش سبزه,هم‌خوب تمیزمیکنه هم بوی فوق‌ العاده ای داره..درضمن عزیزم تاید و پودر برای لباسشویی ضرر داره,مایع بهتره 

عزیزم اگر بعداز اینکه لباسارو میشوری و‌بوی بد میده,بخاطره اینه که لباسشوییت جرم‌گرفته و‌کثیف شده, اح ...

وای مرسی عزیزم چقدر کامل

شما جرمگیر چی استفاده میکنی؟

من همیشه از مایع پرسیل استفاده میکنم،،رنگش سبزه,هم‌خوب تمیزمیکنه هم بوی فوق‌ العاده ای داره..درضمن ع ...

اره اینسری دیگ فقط مایع میگیرم 

جا پودرری ماشین رو باز میکنم هرسری میشورم خودمم حس کردم پودر ماشین رو خراب میکنه

وای مرسی عزیزم چقدر کامل شما جرمگیر چی استفاده میکنی؟

خواهش میکنم عزیزم، همیشه وقتی لباس میخوری و از لباسشویی میاری بیرون,حداقل تا چند ساعت درش رو نبند،،یا شبا که میخابی،درش رو باز بزار،دیگه هیچوقت بو نمیگیره،من جرمیگیر اصلا تاحالا استفاده نکردم,چون همین چیزایی که‌گقتم رو انجام میدم,لباسشوییم نه جرم‌ میگیره نه بوی بد،ولی از جرمگیر مارک بوش خیلی تعریف شنیدم

خواهش میکنم عزیزم، همیشه وقتی لباس میخوری و از لباسشویی میاری بیرون,حداقل تا چند ساعت درش رو نبند،،ی ...

راستش بچه ام کوچیکه 

عمدا در رو میبنده ولی ازین به بعد شبا باز میذارم 

مرسی عزیزم از راهنماییت