2777
2789
عنوان

کیمچی کُره‌ای🍜🌶

| مشاهده متن کامل بحث + 11460 بازدید | 29 پست
اصلاً به خاطر این رنگ و لعابشون آدم هوس میکنه دیگه وگرنه بعید میدونم خوب باشه😑😂😂😂

ولی تو کره خیلی پرطرفداره از غذاهای معروفشون هست تو فیلم یانگوم هم درست میکردن😁 فک کنم خوشمزه باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگن باید حتما اون سس و ... رو اصلیشو بخری

ازین انلاین شاپ ها دارن

وگرنه اون مزه ای نمیشه

که گرونم هس

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

ولی تو کره خیلی پرطرفداره از غذاهای معروفشون هست تو فیلم یانگوم هم درست میکردن😁 فک کنم خوشمزه باشه

همییین

آخه اونا سوشی هم میخورن 

و قاعدتاً با این ذائقه زیاد تفاهم ندارم باهاشون😂

فکر میکنم بتونی پیدا کنی ولی خودتم میتونی درست کنی. چیز خاصی نمیخواد 

من یه بار سرچ کردم که خیلی از موادهای غذاییشو ما نداشتیم

البته خود کره ای ها میگن سالاد کیمچی فک کنم جزو سالادهاست نه غذاها

واقعاً؟ مثل چیه مزه‌ش؟

مثل ترشی کلم خودمونه ولی با کاهو درست کردن جا افتاده تره و شور هم بود

البته کیمچی کره ای گمونم بهتره یعنی تندی کمتری داره 

میتونی سس سرکه استفاده کنی ک راحت تر بتونی بخوری سس ماهی بریزی جالب نمیشه🥴

طعم ملسی داره کنار غذا خوشمزس البت اگ غذات دریایی باشه بهتر میچسبه😀

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️

من ک عاشق کیمچی ام همچنین سوشی،همین الانم کیمچی خوردم جاتون خالی..شاید اوایل از طعمش خوشتون نیاد ولی دیگه بعدش غذا بدون کیمچی بهتون حال نمیده..در مورد سوشی هم اگه ماهی توش سالمون باشه،خامش از پختش خوشمزه تره و اصلا شما فک نمیکنین ک دارین ی چیز خام میخورین هر چند ک سوشی انواع مختلف داره و شما میتونید مدلایی ک پخته هستن سفارش بدین..حیف باردارم وگرنه دلم کلی سوشی میخواد ک بخورم🤤

خوردی بگو چطوری بودهههه

ببین عزیزم خیلی بنظر من خوش مزس میتونی بجای ترب سفید از تربچه یا خیار استفاده کنی و بجا فلفل چیلی میتونی از فلفل قرمز استفاده کنی فقط کم باید بریزی چون فلفل قرمز از فلفل چیلی خیلی تند تره و اینکه میتونی بجای کلم باکاهو درست کنی منم باکاهو درس کردم و اینکه اگه سیر یا زنجبلیل نداری می تونی از پودرش استفاده کنی