2777
2789

بچه ها من زعفرونم تموم شده سفارش دادم بیاره هنوز نرسیده

فلفل دلمه ام ندارم 

بنظرتون مرغ چجوری بپزم ک خوب بشه و بوی زحم نده شوهرم خیلی حساسه ی دستور خوب دارید بگید

من همیشه با زعفرون مزه دار میکنم سرخ میکنم بعد با پیاز و سیر و فلفل دلمه و هویچ و رب میزارم میپزه ۱.۲ ساعت 

مامان ابرا و آرهان 😍🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با پودر دارچین زیاد سرخش کن کااامل،بعد به اب مرغت گلاب و هویچ و بادمجون تیکه حلقه ای ضخیم اضافه کن

❤️💚💙تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی،تا شب نرود صبح پدیدار نباشد...💚💙❤️کاربر قدیمی ام ولی به علت زدن حرف حق بارها ترکیدم😁🙄زیاد ریپلای نکنین منو، چون عقاید خودمو دارم و ممکنه با۹۰ درصد خانومای اینجا همفکر نباشم،پس بزار هر کی نظرش رو بگه و بره🥰🤗(آقاااااایون بیکار و خاله زنکی که توی نی نی سایت هستن درخواست دوستی ندن)😠😒(((خروج برخی افراد از زندگی شما رحمتی از جانب خداوند است که فقط با گذشت زمان متوجه آن می شوید😜🥰)) راستییییی دخترا از اونی که میگفت نمیتونم بدون تو زندگی کنم چه خبر؟!😂همدیگه رودوس داشتین و به اجبار از هم جدا شدین؟! خدمتتون عرض کنم که یکیتون دروغگوی حرفه ایه!!       عکس پروفایل خودمم قشنگا🎀                  

نمک بزن سرخش کن طلایی که شد بردار داخل همون قابلمه پیاز سرخ کن زردچوبه و فلفل و رب بزن ادویه کاری یکم بزن یه دونه سیرم بنداز توش آب جوش بریز مرغاتم بریز خیلی خوشمزه میشه 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

پیاز زیاد خرد کن نصفش بریز کف ظرف مرغ بچین بقیه پیاز بربر با نمک ادویه برگ بو در قابلمه بزار با حرارت کم بپزه در نهایت به قاشق کره بزن ..خیلی خوب میشه

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗
نمک بزن سرخش کن طلایی که شد بردار داخل همون قابلمه پیاز سرخ کن زردچوبه و فلفل و رب بزن ادویه کاری یک ...

دقیق عین چیزی ک من گفتمو گفتی...ایول خوشم اومد...خیلی بدم میاد وقتی مرغو قبلش آب پز میکنن🤌🏻🤌🏻

مرغ با پیاز یکم بجوشون کف ک جمع شد روش بردار مرغ بشور بعد روغن داغ کن یکم زردچوبه بزن مرغو توش سرخ کن ، پیاز سرخ کن هویج اگه داری یکم بریز ادویه و ربم بزن یکم تفت بده بعد آب بریز مرغ بنداز تو آب زیرشو کم کن بپزه بوی بدیم نمیگیره خیالت راحت

دقیق عین چیزی ک من گفتمو گفتی...ایول خوشم اومد...خیلی بدم میاد وقتی مرغو قبلش آب پز میکنن🤌🏻🤌🏻

😍من همیشه همینطوری میپزم همه عاشق دست‌پخت هستن 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

به مرغ نمک و فلفل بزن و سرخ کن

پیاز تفت بده با زرد چوبه یه دونه سیر هم تفت بده بعدش رب هم تفت بده باهاش یه قاشق کوچیک آبلیمو بزن بعد که این سس آماده شد مرغ هایی که سرخ کردی رو باهاش مخلوط کن و آب جوش بریز تا روی مرغ هارو بگیره اگه برگ بو هم داری بذار توش بعد بذار تا ۲ ساعت بمونه تا غلیظ بشه

من کلا آشپزی نمیکنم چندتا مدل غذا بلدم فقط 

ولی اینو چند بار درست کردم همه فکر کردن از رستوران گرفتیم