2777
2789
خیلی به اخبار توجه نکنید چون رسانه ها برای آگاهی مردم نیومدن بلکه تنها به دنبال پیشبرد اهداف خودشونن ...

ی جاهایی با خودم میگم اگه مسیر واقعی ما انسان ها پیمودن راه هایی بود که اشو میگه  پس چرا قرآن که کتاب خداست ما رو ب این سمت هدایت نکرده؟

باز شدن چشم سوم و کیندالی و... با فعال شدن غده تو سر(اسمش یادم نمیاد😅) انجام میشه 

با خودم میگم خب خب چرا این غده غیرفعال بوده حکمت تو کار خدا نبوده؟🙄

من دوس دارم ازدواج کنم میشه کمکم کنی چطور بتونم ب هدفم برسم؟

میتونی قانون جذب  و در رابطه با ازدواج برام توضیح بدی ک چی کارا کنم؟

خب من خودم خیلی چیزا خوندم راجبش 

اینک تصور کنم الان متاهل هستم بعد اون احساس شادمانی رو همراه با شکر گذاری ایجاد 

خب آخه چطور اون احساس و ایجاد کنم واقعا نمیشه برام😑😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسن هستیم 😄فکر میکردم خیلی از من بزرگ تررر باشین...من کارشناس حسابداری دارم و شما؟ میدونی از نظر ...

من تا مقطع دپیلم بیشتر ادامه تحصیل ندادم

اگر تاپیک ها باب میلتان نیست بدون مناقشه ازش گذر کنید 
ی جاهایی با خودم میگم اگه مسیر واقعی ما انسان ها پیمودن راه هایی بود که اشو میگه  پس چرا قرآن ک ...

ما باید با طبیعت و هستی خودمون هماهنگ و یکی بشیم این چیزی نیست که تنها مختص آموزه های اشو باشه اشو نمیگه از من پیروی کنید فقط یک اشاره به مسیر میکنه و یک اصول و قاعده معین به ما نمیده،محمد فردی بیدار بوده و قرآن حاصل ادراک محمده و مقداری از حقایق با تاویل و مثال در قرآن اومده که برای مردمان ناآگاه اون عصر قابل هضم باشه،قرآن کسی را هدایت میکنه که در اون غرق بشه با خوندش مست بشه نه کسی که از روی عادت روزانه از روی اون روخوانی میکنه

قرآن کمی مبهم و مکتومه اما اشو کاملا بی پروا و بی ملاحضه حقایق را آشکار میکرد،در اسلام به کندالینی و چشم سوم اشاره نشده ولی اگر کسی اعمال عبادی اسلام را مخلصانه به جا بیاره باعث فعال شدن مراکز انرژیش و افزایش سطح آگاهی فرد میشه،طبیعی ترین راه که طبیعت در وجود انسان نهادینه کرده عشق بین دو انسانه و از هر راه دیگه ای هم خداگونه شدن ممکنه،هرکاری که شما را در سکوت کامل قرار بده باعث میشه زباله ها کنار برن و وجود حقیقی شما نمایان بشه

ما باید با طبیعت و هستی خودمون هماهنگ و یکی بشیم این چیزی نیست که تنها مختص آموزه های اشو باشه اشو ن ...

خب یادمه اشو میگفت اشراق در ی ثانیه ممکنه اتفاق بیفته اما برخی از علما بعد از سالهااااااا تلاش و ریاضت تونستن ب اشراق بر سن

بنطرتون بزرگ ترین مدتیتشن نماز نیس؟اینو راهی پور گفت 

گفت گول عرفان های نوظهور رو نخورین تا تو دام شیطان نیفتین

من دوس دارم ازدواج کنم میشه کمکم کنی چطور بتونم ب هدفم برسم؟ میتونی قانون جذب  و در رابطه با ا ...

شرمنده در این بابت کاری از دستم بر نمیاد و خودم هم با ازدواج موافق نیستم،چیزی که شما اسمش را قانون جذب میگذارید در واقع قانون نیست یک عملکرده،زمانی که انرژی زیادی در شما متمرکز میشه سبب تحقق افکار شما میشه اگر زمانی که ذهن شما شلوغ و مملو از افکار باشه و شما تنها سعی در افزایش انرژی کنید فاجعه باره اول برای خودتون و بعد برای دیگران چون شما قادر به کنترل افکار نیستید

شرمنده در این بابت کاری از دستم بر نمیاد و خودم هم با ازدواج موافق نیستم،چیزی که شما اسمش را قانون ج ...

چرا مخالف هستین؟

اشو هم مخالف بود😃ولی با یکی از پیروانش خوب گرم گرفته بود 

اون خانم اول شوهر داشت بعد شوهرشو ب قتل رسوند بعدم چسبید ب اشو🙄 

خب یادمه اشو میگفت اشراق در ی ثانیه ممکنه اتفاق بیفته اما برخی از علما بعد از سالهااااااا تلاش و ریا ...

کالبد جسم راهی برای رفتن به کالبدهای ظریف تره سرکوبش با رضایت و سختی شما را شکوفا نمیکنه شما چه کسی میگید عالم،اگه این تعداد بیشماری که شما میگید عالم بود و مردم را به درستی هدایت کرده بودن وضع جامعه اینقدر رنجور و تاسف بار نبود و در مورد رائفی پور که اصلا حرفی ندارم

کالبد جسم راهی برای رفتن به کالبدهای ظریف تره سرکوبش با رضایت و سختی شما را شکوفا نمیکنه شما چه کسی ...

بهجت همون ک چشم برزخ داش

وضع مملکت خوب بود هر چند گرونی بیداد میکنه😶 تا اینک ی غده ریختن تو خیابون😐وضع مملکت دوران شاه ک نگووووو 😷...

چرا مخالف هستین؟ اشو هم مخالف بود😃ولی با یکی از پیروانش خوب گرم گرفته بود  اون خانم اول شوهر ...

احتمالا ماجرای این قتل را از پیچ یا سایتی مخالف اشو خوندین،و اینکه من حرف اشو را سربسته و چشم و گوش بسته قبول نکردم،ازدواج یعنی محدودیت یعنی زندگی اجباری با کسی که ممکنه دیگه بهش تمایلی نداشته باشی انسان در بالاترین سطح مهر و عشق خودش را به همه چیز میریزه چطور ممکنه چنین کسی عشق خودش را زندانی کنه تا بگنده، ازدواج یعنی اینکه دیگری را مثل عطر در شیشه ای حبس میکنید تا هیچ کس دیگه ای از اون بهره مند نشه

کالبد جسم راهی برای رفتن به کالبدهای ظریف تره سرکوبش با رضایت و سختی شما را شکوفا نمیکنه شما چه کسی ...

راعفی پور صورتش نورانی هست ولی اون اشو قیافش مث شیطون میمونه😟😟

بهجت همون ک چشم برزخ داش وضع مملکت خوب بود هر چند گرونی بیداد میکنه😶 تا اینک ی غده ریختن تو خیابون ...

انجام کارهای خارق عادت ناشی از قدرته اما عشق یک ظرافت و هوشیاری خالصه،آقای بهجت شاید مردی ساده و متشرع بود اما کامل بودنش را ثابت نمیکنه

اون جور نمیشه فاحشه😂

در اون سطح نیازی به ارتباط جنسی نیست تنها حضور شخص کافیه تا عشقش به همه چیز سرازیر بشه،قبل از پیدایش ادیان روابط آزاد بود نه فاحشه ای وجود داشت و نه حرامزاده ای

من خودم چند تا از کتاب‌ها و دوره‌های جو دیسپنزا رو کامل خوندم و دیدم. چیزی که خیلی توی صحبت‌هاش قابل توجهه، اینه که اون بر اساس علم عصب‌شناسی و فیزیک کوانتوم نشون می‌ده که چطور ذهن و باورهای ما می‌تونن روی بدن، رفتار، و حتی شرایط زندگی‌مون تأثیر بذارن.
یکی از نکات مهمی که دائم تکرار می‌کنه اینه که: «نمی‌تونی با همون ذهنیت قدیمی، یه زندگی جدید بسازی».
خیلی‌ها از تمرین‌هاش برای تغییر وضعیت جسمی، روحی یا حتی مالی نتیجه گرفتن، چون تأکیدش روی تمرین و تکرار روزانه است، نه فقط خوندن یا انگیزه گرفتن لحظه‌ای.

اگه دوست داری خودت بررسی کنی، توی گوگل بنویس سایت جادوی باور رفتی میبنی همه‌ی کتاب‌ها و ویدیوهای آموزشی جو دیسپنزا و ادم های دیگه رو، اونجا برای اعضا رایگان ترجمه و گذاشته.من چند سالیه این مطالب رو دنبال میکنم و واقعا خیلی تغییر کردم