2777
2789
عنوان

15 روز بعد از hcg

102 بازدید | 5 پست

امروز 15 روز بعد از hcg هست گاهی کمر درد خیلی خفیف دارم سینه هام درد میکنه و ورم کرده و حالت تهوع دارم میترسم بی بی چک بزنم من این ماه چون ضخامتم خوب بود و خودمم پریودم منظمه دکتر استرادیول و این چیزا نداد الان گوگل نوشته بود اگر بعد 11 تا 14 روز پریود نشدی ممکنه باردار باشی 🥺🤦🏻‍♀️

دعا کنید من و همه منتظرا مامان بشیم 🤱🏼🙏😍خداروشکر ک معجزتو نشونم دادی بالاخره 😍❤️دوباره مادر شدم خدایا خیلی شکرت😍برای بار دوم منو مادر کردی🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما باردار شدی؟

نمیدونم امروز 16 روزه میترسم از بی بی چک فردا میزنم برام دعا کن باردار باشم 🙏🏻😢

دعا کنید من و همه منتظرا مامان بشیم 🤱🏼🙏😍خداروشکر ک معجزتو نشونم دادی بالاخره 😍❤️دوباره مادر شدم خدایا خیلی شکرت😍برای بار دوم منو مادر کردی🥰
نمیدونم امروز 16 روزه میترسم از بی بی چک فردا میزنم برام دعا کن باردار باشم 🙏🏻😢

چشم گلم حتما دعا میکنم ولی تو رو خدا باردارشدی بهم خبر میدی ک منم استفاده کنم از این امپول؟ میدونی که انتظار خیلی سخته

چشم گلم حتما دعا میکنم ولی تو رو خدا باردارشدی بهم خبر میدی ک منم استفاده کنم از این امپول؟ میدونی ک ...

سلام عزیزم باردار نشدم دیروز اینقد حالم بد بود ک حد نداشت گفتم این ماه ب جسم و روحم استراحت بدم و درمان رو گذاشتم کنار حالا شما استفاده کنید شاید براتون نتیجه داشت