2777
2789

سلام صبحتون بخیر  

بچه ها مامانم چند شبه وزوز گوش داره خیلی داره اذیت میشه اصلا نمیتونه بخوابه همین یه ساعت پیش کلی گریه کرد کسی تا حالا وزوز گوش داشته و تونسته درمان کنه لطفا کمک کنید😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دارم.اول ببرین دکتر ببینه مشکل از چیه ولی اکثرا درمان نداره عزیزم.کم کم ادم عادت میکنه.تجدبه شخصی من اینه مولتی ویتامین کمتر میکنه صدارو.عرق یا دمنوش بادرنجبویه هم خوبه.در کل اکثرا عصبیه اعصابت اروم باشه بهتر میشی 

من یه مدت داشتم

اول رفتم دکتر گوش 

نوار گوش گرفت سالم بود

بعد فرستادم دکتر مغز و عصاب

نوار مغز گرفت اونم سالم بود

بعد گفت برو ام ار ای از مغز 

رفتم سالم بود

بعد دیگه خودم بی خیال شدم

و کم کم خوب شدم

مامانِ یِ گُل پسر

باید بذن دکتر معاینه بشن ببینن دلیلش چیه تا درمان بشن

رفت دکتر گفتن از بین نمیره الان تو یه سایتی رفتم تو کامنتا خوندم گفتن میشه درمان کرد اومد اینجا که مطمئن شم 

سلام خب چرا پیش دکتر گوش و حلق و بینی نمیری؟! احتمالا گوش میانی عفونت داره ممکنه با ساکشن خوب شه سری ...

یه مدت سرما خوردگی گرفت کلی انتی بیوتیک مصرف کرد دوبار پشت سر هم سرما خورد یعنی یه مدت کوتاه خوب شد باز سرما خورد دکتر گفت این میتونه علتش باشه و بعد یه مدتی برطرف میشه ولی الان دو هفته هست مامانم نمیتونه بخوابه

من دارم.اول ببرین دکتر ببینه مشکل از چیه ولی اکثرا درمان نداره عزیزم.کم کم ادم عادت میکنه.تجدبه شخصی ...

میتونید شب بخوابید ؟ الان مامانم میخواد بره سمعک بخره چون فقط وقتی سکوت مطلق میشه مثل شبا میشنوه 

میتونید شب بخوابید ؟ الان مامانم میخواد بره سمعک بخره چون فقط وقتی سکوت مطلق میشه مثل شبا میشنوه&nbs ...

اره میتونم. پتو رو میزارم بین گردن و گوشم.صدا قطع میشه .فکر نکنم سمعک تاثیری داشته باشه