2777
2789

از صبح استفراغ می‌کرد دخترم.. آخر شب دیگه بی جون شد بردم اورژانس سرم زدن و ضد تهوع.. الان برگشتم خونه بخوابونمش شکمش کار کرد دیدم اسهال شده.. بدنشم گرمه.. تبشو گرفتم 38.3

کسی اخیرا تجربه شو داره؟ 16 ماهشه دخترم😭دخترم جون نداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آب سیب بده بخوره برا تبش خوبه

برای خواهرم خواهرت خواهرامون:)                                     برای تغییر مغزها که پوسیدن...                                          برای شرمندگی برای بی پولی:))                                         برای حسرت یه زندگی معمولی:»
عزیزم من دقیقا دخترم یک هفته است این وضعیت داره خییییلی اذیت شدیم ... آنفلوآنزا است متأسفانه 

تبش کنترل کن یا شیاف استامینوفن یا شربت. آب جوشیده سرد بهش بده ... مایعات بدون شیرینی یا کم شیرین . کته ماست . شیره گوشت ... تقویت‌شده کن خلاصه 

آره منم پسرم یه هفته پیش صبح بلند شد استفراغ کردبعدش تب کرد و عصر اسهال شد کم کم تک سرفه میکرد الان اسهال و استفراغش و تبش بهتر شده ولی سرفه ی شدید می‌کنه وآبریزش بینی داره،دکترم بردم دارو داد ولی دیر خوب میشه ویروس سختیه

رفتیم سرم زد داخل سرم آمپول تقویتی .ضد تهوع و آنتی بیوتیک زد . شربت آموکسی هم داد .

الان بهتره خداروشکر ولی سرفه داره هنوز و فوق‌العاده بی اشتها ... برای اسهال یک چهارم قرص یدوکینول دادم بهش خیلی بهتر شده... اسهالش خیلی شدید بود دیروز ۲۰ بار پوشک عوض کردم ... اگر شدیده حتما سرم بزنید بدنش کم آب میشه