2777
2789

شما باشین چیکارمیکنین؟ دوست دخترش دختر عموشه، الان ب خاطر مراسم سالگرد پدرشوهرم، مجبوریم برای 2روز مراسم تو ی خونه باشیم 😑

شما باشین چیکار می‌کنین، همش دوسدارم بهش پیام بدم بگم نیا مراسم، نبینمت

هیچی بیعار میرم اونجا جاش پیدا کردم چندتا تنه و تیکع میندازم بهش بیعارتر بعد دوروز میرم خونم

من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سگ محلش کن

دیوونگی نکنی پیام بدیا

شوهرت اونو میخواست الان اون زنش بود

مهم الانه که تویی

هرچی گف فک من صندلیه دیواره 

حسین جان! پسرانت همگی نام علی بنهادی! جان عالم ب فدای دل بابایی تو😍😍😍

باگذشته چیکارداری. این کارت حسادته پیام نده

دوباره تنها میشوی تنها میخوابی تنها غذا میخوری و تنها میمیری... زندگی چیزی نیست جز روایت دویدن های مداوم شادی های کوتاه و غم های عمیق و ...

چه موقعیت سختی!

ولی این کارو نکنیا سعی کن جلوی اون جوری رفتار کنی که هیچی نفهمه با خودتم همش به این فکر کن که شوهرت تورو به اون ترجیح داده و تورو بیشتر دوس داره پس دلیلی نداره حسادت کنی ولی خب طبیعیه ازش بدت بیاد

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
به خودت افتخار کن  که اون دستمالی شده و تو شدی خانوم خونش دور شوهرت بگرد و بزار بترکه  ...

دستمالی یعنی چی مگه زن لباسه پاک کنید این کلمات وازدایرلغات

دوباره تنها میشوی تنها میخوابی تنها غذا میخوری و تنها میمیری... زندگی چیزی نیست جز روایت دویدن های مداوم شادی های کوتاه و غم های عمیق و ...
دوسندارم شوهرم ببینتش😑چ تیکه ای بندازم بهش

چ میدونم من دست ب تیکع ام خوبه نسبت ب موقعیت میندازم توهم موقعیت بسنج بزار ببینع والا تو ازون شیک تر بگرد 

من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟
دستمالی یعنی چی مگه زن لباسه پاک کنید این کلمات وازدایرلغات

عزیزم زنی ک خودشو به هر کسی ب اسم عشق عرضه کنه بله دستماله 

چون خود آدم باید واس خودش ارزش قائل بشه زن و مرد نداره 

به خودت افتخار کن  که اون دستمالی شده و تو شدی خانوم خونش دور شوهرت بگرد و بزار بترکه  ...

دستمالی یعنی چی  قسمت  هم نبودن    هرچی بوده تو گذشته بود  حالا اون خودش بکشه  که  قسمت نشدن   جای ظار نشه   که خانمش است    هرکی گذشته ای داره