2777
2789
عنوان

میشه بیاین خانوما

53 بازدید | 10 پست

خانوما من چند روز پیش سر ی شک الکی برا اولین بار قرص اورژانسی خوردم امشب خونریزی داشتم میشه بگید برا شمام اینجوری بوده یا ن چند روز طول کشیده اخه من همین حدود ده روز پیش یاکمتر پریودیم تموم شد🥺🥺🥺🥺

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

طبیعیه معمولا ۱۰ تا ۱۴ روز بعد از این قرص خونریزی اتفاق میفته

میدونید.چند روز طول میکشه؟

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولا مث پریودیه ولی خب تو بدن افراد مختلف ممکنه تغییر کنه لامصب بد قرصیه، تا مدتی پریود رو به هم ...

ای لعنت ب من بدون هیچ تحقیقی خوردمش .من تازه پریودیم تموم شده اخه .بنظرتون نمیشه از فرداشب ال دی رو شروع کنم نمیشه؟

ای لعنت ب من بدون هیچ تحقیقی خوردمش .من تازه پریودیم تموم شده اخه .بنظرتون نمیشه از فرداشب ال دی رو ...

به نظرم بذار تموم شه بعد

البته باید از پزشک بپرسی ولی فک می کنم اگه این خون بمونه برا رحم خوب نباشه

ای لعنت ب من بدون هیچ تحقیقی خوردمش .من تازه پریودیم تموم شده اخه .بنظرتون نمیشه از فرداشب ال دی رو ...

سعی کن دیگه الکی نخوری

پزشک ها میگن حداکثر یک یا دوبار در سال اونم اگه مجبور شدید بخورید

من خودم یه بار که خوردمش کل بدنمو به هم ریخت و حتی دار کیست شدم که خداروشکر با قرص در عرض یه ماه رفع شد

دکتر گفت علتش این قرصه بوده

به نظرم بذار تموم شه بعد البته باید از پزشک بپرسی ولی فک می کنم اگه این خون بمونه برا رحم خوب نباشه

اخ خدا چ غلطی بود من کردم

مرسی از لطفت❤️❤️

سعی کن دیگه الکی نخوری پزشک ها میگن حداکثر یک یا دوبار در سال اونم اگه مجبور شدید بخورید من خودم ی ...

ن بابا عمرا بخورم دیگه.اولین بارم بود نمیدونستم اینارم😭😭😭

نگران نباش انشالله که چیزی نیست من تا حالاچندبار خوردم و فقط یه بار اون مشکل برام پیش اومد نگفتم ...

مرسی عزیزم❤️❤️❤️