2777
2789
اره عزیزم..هر کس باید طبق نوبتش اول حرفشو جاییزه ببره ..که مثلا یاد بگیره یادش بمونه..😑😑

اصلا کار درستی نیست شاید یکی نتونه کاش بگن هر فرد نقاشی اون چیزی که با حرف مورد نظرش هست بکشه و بیاره .مثل حرف سین سیب نقاشی کنه .حرف ک کیک و کتاب نقاشی کنه

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای این جوری که خیلی هزینه ها زیاد میشه .مدرسه غیرانتفاعی بودید شما ؟

بله اونموقع غیر انتفاعی بود فکر کنم ۲۲ یا ۲۳ تا بچه بودن ، خیلی زور بود ولی مجبور بودیم چون هر دفعه یکی از بچه ها به همه کادو میداد فقط یادم نیست برای چی بود ، اهان یادم اومد هر کی نوشتن اسم خودشو یاد میگرفت باید به کل کلاس کادو میداد

از گلسرهای دستساز من در پیج اینستاگرام banoo.setiya دیدن کنید،اگر اعلام کنید که از نی نی سایت میایید تخفیف ویژه ای براتون در نظر میگیرم🤗🌹😍https://basalam.com/banoosetiya
پدر من الان 51 ساله  هشت سالش که بوده باباش فوت میشع  سال سوم بوده میره مدرسه بهش میگن ب ...

😭😭😭

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
من اون نهنگ نمدی را یادگاری دارم که  عزیزم

اخ اخ لو رفتمممم 🤣🤣🤣🤣

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
اصلا کار درستی نیست شاید یکی نتونه کاش بگن هر فرد نقاشی اون چیزی که با حرف مورد نظرش هست بکشه و بیار ...

بعد اگر بگیم همه مادرا همراه بشین اعتراض بزنیم ۸۰ درصدشون از ترس ابرو و اینکه انگ فقیر بودن نخورن همکاری نمیکنن

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
تازگیا معلما نمیدونم چشون شده برای تدریس نشانه (ب) مارو کشتن سریع عکس از بابای بچه هاتون بفرستین میخ ...

خیلی واقعا زشته 

برای ما معلممون توی درست مدیریت خانواده هی گیر داده بود حالا نمیدونم خاطره از مامانتون بگین نمیدونم مامان شمام اینطوریه هی مامان مامان درصورتی که اونقدرم مربوط نبود بعد یکی از بچها تازه مادرش فوت شده بود بچها از ماماناشون میگفتن این یهو بغض رفت بیرون تا تازه دوهزاری معلمه افتاد جمع کرد خددشو

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻
یعنی واقعا برای کل کلاس باید هر بار یه نفر چیزی ببره؟ مطمئنید اشتباه متوجه نشدید؟ چون من خودم معلمم ...

نه متاسفانه برخی مدارس و معلما اینجوری هستن.دختر بزرگم پارسال اول بود این چیزلرو نداشت ولی کوچکا که امسال اوله دارن.خبلی سخته واقعا.

من با ط😐😐😐 طوطی 😂😂طوطی پلاستیکی 😆😆😆

یه طویله بخر باعث و بانیه این اتفاق و جا کن اونجا🤣🤣🤣

معلم دختر ما گفت هر دانش اموزی که یاد گرفت اسمشو بنوبسه کیک یا شیرینی بیاره شستیمش کنار گزاشتیم.اخه ...

دقیقا دختر منم اسمشو یاد گرفت ما ۲۳ تا ابرنگ خریدیم کادو دادیم خیلی زور بود

از گلسرهای دستساز من در پیج اینستاگرام banoo.setiya دیدن کنید،اگر اعلام کنید که از نی نی سایت میایید تخفیف ویژه ای براتون در نظر میگیرم🤗🌹😍https://basalam.com/banoosetiya
دقیقا دختر منم اسمشو یاد گرفت ما ۲۳ تا ابرنگ خریدیم کادو دادیم خیلی زور بود

آب نبات چوبی میگرفتی دختر..ابرنگ به این گرونی

خوبش کردین

بخدا خیلیا مستاجرن ندارن کرایه بدن یا سرویس بگیرن برا بچه.بعد هی فرت فرت نظر و ایده میدن.جالبه گفت اجباری نیست ماهم گفتین پس کلا اصلا مطرح نکنید بالخره یکی دوتابچه میاره بقیه هم ناراحت میشن