2777
2789
ارزونترین کیک ۵ تومنه و واسه ۴۰ نفر باید بگیره باید ۲۰۰ تومن خرج کنه، چقدرررر بی درکن این معلما تو ا ...

اره واقعا 

الان اوج گرونیه نباید مادرا زیر بار برن 

من برای دخترم حرف ن بود نشستم ۳۷ تا نهنگ نمدی دوختم جا کلیدی کردم 

اووووو اسی کراوات هم خوبه خخخخ با نمد برای پسرا کراوات کوچیک بدوز جا کلیدی بده 😅😅😅😅😅

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای خیلی میشه اب رنگ واسه همه

اره البته خدا رو شکر مال چند سال پیش بود قبل گرونیای وحشتناک ، ولی بازم زور بود 

از گلسرهای دستساز من در پیج اینستاگرام banoo.setiya دیدن کنید،اگر اعلام کنید که از نی نی سایت میایید تخفیف ویژه ای براتون در نظر میگیرم🤗🌹😍https://basalam.com/banoosetiya
یعنی واقعا برای کل کلاس باید هر بار یه نفر چیزی ببره؟ مطمئنید اشتباه متوجه نشدید؟ چون من خودم معلمم ...

بله به بچه منم گفتن من برا درس ب بستنی گرفتم بردم

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
پدرمادر یادشون میمونه😂😂😂

دقیقا

.دارم فک میکنم با با ه چی باید بخرم مثلا🤣🤣🤣

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
این سوالم که میپرسن پدرتون چکاره ست و هر بچه باید بلند بشه بگه هم اوج بیشعوریه..هم کلاسیم بابا نداشت ...

تازگیا معلما نمیدونم چشون شده برای تدریس نشانه (ب) مارو کشتن سریع عکس از بابای بچه هاتون بفرستین میخوایم‌کلیپ درست کنیم پخش کنیم برا بچه ها😐 بعدا فهمیدیم چندتا از بچه ها بابا ندارن یا فوت شده یا جدا شدن بچه با مادرشه 

🤍🌱

معلم دختر ما گفت هر دانش اموزی که یاد گرفت اسمشو بنوبسه کیک یا شیرینی بیاره شستیمش کنار گزاشتیم.اخه تو این گرونی.بخدا دیگه نمیکشم ایقد مقوا و چسب و فوم و کاغذ خریدم چکاریه.زمان ما یه الفبا ساده رو تخته زده بودن رو همون یاد گرفتیم

این سوالم که میپرسن پدرتون چکاره ست و هر بچه باید بلند بشه بگه هم اوج بیشعوریه..هم کلاسیم بابا نداشت ...

پدر من الان 51 ساله 

هشت سالش که بوده باباش فوت میشع 

سال سوم بوده میره مدرسه بهش میگن بابات چیکارست

از مدرسه فرار میکنه دو سال نمیره 

ولی چقدر بده اینطوری شاید کسی نداشته باشه

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻
اره واقعا  الان اوج گرونیه نباید مادرا زیر بار برن  من برای دخترم حرف ن بود نشستم ۳۷ تا ...

چه حوصله ای 

باید ازت تقدیر میکردن

حسین جان! پسرانت همگی نام علی بنهادی! جان عالم ب فدای دل بابایی تو😍😍😍
دقیقا .دارم فک میکنم با با ه چی باید بخرم مثلا🤣🤣🤣

هلو 

هلو کیتی 

هندوانه سیخ بزنی 

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......