2777
2789
اهان ممنون

خخواهش میکنم 

You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نمیتونم قضاوت کنم شاید راست باشه شایدم دروغ  ولی اینکه یه نفر وسط حال بدش بیاد مو به مو برن ...

گاهی آدم اینقدر بی کس و تنهاس ک پناهش اینجاس.شاید تصمیم گرفته درس بخونه که بتونه مستقل بشه.بچه دار شدن هم شاید میخواد مثلا شوهره رو پایبند کنه...هرچند من خودم گفتم تعلیق شده شاید الکی بوده قضیه اش.اینکه عاقل بود هم عجیب نیست...روزگار گاهی ادمو پوست کلفت می‌کنه...من خیلیا رو دیدم حتی کوچکترن از بیست ساله اما خیلی میفهمن و پخته هستن

آخرشم ندیدم برنامه هکو چی بود    بگو لطفا

متوجه نشدم عزیزم چه برنامه ای بود دقت نکردم 

You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed
گاهی آدم اینقدر بی کس و تنهاس ک پناهش اینجاس.شاید تصمیم گرفته درس بخونه که بتونه مستقل بشه.بچه دار ش ...

منم واقعا گیج شدم...خدا میدونه فقط الان راست یا دروغشو 

اره اینکه عقل به سن نیست درسته ولی نادر هست ۲۰ساله ای که اندازه ۶۰ ساله صبور و پخته باشه

منم واقعا گیج شدم...خدا میدونه فقط الان راست یا دروغشو  اره اینکه عقل به سن نیست درسته ولی ناد ...

نه من ک خیلی دیدم 

خودمم آنقدر صبورم...چون روزگار پوستمونو کنده.پوست گذاشتیم و تو کوره دنیا پخته شدیم

نه من ک خیلی دیدم  خودمم آنقدر صبورم...چون روزگار پوستمونو کنده.پوست گذاشتیم و تو کوره دنیا ...

نمیدونم انگار فقط خودم تو امتحان روزگار جای صبور شدن تند و عجله کار و لجوج شدم