2777
2789
عنوان

خرج عروس در دوران عقد

902 بازدید | 44 پست

من ۶ ماهه عقد کردم . شنیده بودم باید از همون اول از مردا پول بخوای تا عادت کنن خدا شاهده چیز زیادی ازش نگرفتم حتی برای اصلاح آرایشگاه نرفتم گفتم تو خونه خودم انجام میدم .  بعضی خریدامو میگفتم شوهرم می گرفت.  یه بارم مو رنگ کردم . به جز یه مورد هیچ لباسی تو این ۶ ماه برام نگرفته.

ولی دیروز حرفایی بهم زد که واقعا غرورم شکست . برداشته میگه خرج دختر تو عقد با پدرشه من فقط باید پول یه گردش و کادویی رو بدم و برو از بابات پول تو جیبی بگیر دارم از غصه دق میکنم . اینم بگم تو عقد از زیر همه رسما در رفت گفت ما رسم نداریم چند تیکه جهازو بگیریم رسم نداریم برا عروس عیدی بیاریم😕 تمام خریدای عقدمم  با دلخوری گرفتم هی میگفت پول ندارم باید قرض کنم و فلان در حالی ک داشت مطمئنم که داشت.

حالا واقعا موندم با این مرد چیکار کنم شما راهنمایی کنید شاید من اشتباه میکنم نباید الان ازش پول بخوام ولی آخه اگه بعد عروسیم همین وضع باشه ک من بدبختم 😕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشاور نرفتی ؟

از دو تا شهر متفاوتین مگه ؟

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

اه............عین همین مورد رو تو زندگیم داشتم..............خودم شاغل بودم ولی جونش درمیومد پول بده.................کاملا میفهمم چی میگی......سخته

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

از الان محکمممم وایسا 

بهش بگو مرد وظیفشه خرج زنشو بده عقد و عروسیم نداره

مشاوره هم برو حتما

میشه واسه اینکه ی ازدواج خوب داشته باشم صلوات بفرستی؟؟اگه فرستادی بگو تا منم بفرستم / پس هر وقت دعا کردی گمان کن دعایت پشت در است .امام صادق (ع)
بعد عروسی بدتر میشه

شک نکن

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

مطمئنا بعد ازدواجم همینه.من تا بوده شنیدم زیر عقد زیاد دور ور نامزدشون بودن هر خریدی خواستن انجام دادن این مطمعنا بعد ازدواجم همینه باهاش حرف بزن بگو من خرج دارم یه تعهد چیزی بده ک مثل الان نباشی حداقل خرج هامو بدی و پشت گوش نندازی و..