2777
2789
عنوان

بچه ها سیاه شدن لب واسه چیه؟

312 بازدید | 13 پست

قلیون و.... نمیکشم 

چرا لبام سیاه میشه این فصل؟

میدونن که دروغ میگن، ما هم میدونیم که دروغ میگن و میدونن که میدونیم که دروغ میگن اما باز دروغ میگن. #خودشیرین_نباشیم (تاپیک باحالا تگم کنین❣)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشین من مطمئن نیستم ولی قلبت مشکلی نداره چکاپ بشی بد نیست

جنایت_نامرئی (سهیل سلیمی)برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf،عضو انجمن علوم و فناوری نوین امریکا نویسنده، تهیه‌کننده و کارگردان متخصص مطالعات استراتژیک فرهنگی مشاور رسانه‌ای آزمایشگاه پژوهشی فضای سایبر دانشگاه تهران.                       @SOHEILSALIMI. در ایتا جستجو کنید              برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf
اومدم بگم هیییی معتادیییی😂

😂😂😂نه

میدونن که دروغ میگن، ما هم میدونیم که دروغ میگن و میدونن که میدونیم که دروغ میگن اما باز دروغ میگن. #خودشیرین_نباشیم (تاپیک باحالا تگم کنین❣)

ببخشید اومدم.

من فقط سیگاریم‌.قهوه هم میخورم.

ولی الان چندین ساله لب پایین بشدت لکه های سیاه گرفته

نمیدونم چکار کنم

این تاپیکو دیدم گفتم منم بگم

کسی راهکاری نداره؟

پسر هستم

Emylee alone only my love.امیلی فقط  تنها کراش من 
ببخشین من مطمئن نیستم ولی قلبت مشکلی نداره چکاپ بشی بد نیست

متاسفانه دکترا حتی ب خودشون زحمت معاینه نمیدن

چه دکتری برم؟

ببخشید اومدم. من فقط سیگاریم‌.قهوه هم میخورم. ولی الان چندین ساله لب پایین بشدت لکه های سیاه گرفته ...

سیگارو ترک کنید

البته بعضیام هستن با وجود کشیدن سیگار لبشون سیاه نمیشه

یه مورد هست ژنتیکیه

متاسفانه دکترا حتی ب خودشون زحمت معاینه نمیدن چه دکتری برم؟

متخصص قلب برو قلبتو چک کنن امیدوارم مشکلی نداشته باشی ولی بهتره پیگیر باشی خیالت راحت بشه 

جنایت_نامرئی (سهیل سلیمی)برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf،عضو انجمن علوم و فناوری نوین امریکا نویسنده، تهیه‌کننده و کارگردان متخصص مطالعات استراتژیک فرهنگی مشاور رسانه‌ای آزمایشگاه پژوهشی فضای سایبر دانشگاه تهران.                       @SOHEILSALIMI. در ایتا جستجو کنید              برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf