2777
2789

من امروز ۸ پریودم بوده بتام ۷۴ ولی خونریزی کم و لکه بینی قهوه ای دارم ،متخصص گفته ۲ روز دیگه تکرار آزمایش بدم ولی خیلی نا امیدم کرده برا حاملگی سالم ،اگه کسی میتونه بیاد کمکم کنه بیاید بهم بگه🙏خواهش میکنم

هر چی خدا بخواد همون میشه توکل کن به خدا، من با بتای ۶۶ باردار بودم، ۴۸ ساعت بعد هم دوبرابر نشد

عزیزمن روز هشتم هست و متخصص بهم گفت خیلی پایینه و یا حاملگی غیر معمول هست یا درحال سقط😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزمن روز هشتم هست و متخصص بهم گفت خیلی پایینه و یا حاملگی غیر معمول هست یا درحال سقط😭

عزیزم من چون پریودام کاملا نامنظمه واقعا نمی دونم چندم سیکل بودم، دکتر به منم گفت احتمال سقط داری، الان ماه ششم، بچم پسره

انشالله برای شما هم خیره

عزیزم من چون پریودام کاملا نامنظمه واقعا نمی دونم چندم سیکل بودم، دکتر به منم گفت احتمال سقط داری، ا ...

عزیز دلم انشالا...بسلامتی فارق بشید ،قدمش خیر باشه براتون ،میگن نشاسته با ماست بخورم خوبه؟؟؟البته من روز اول خونریزیم نمیدوستم باردارم فکر کردم پریوده و دم نوش گرمیجات هم خوردم ،حالا نمیدونم داره چه بلایی سرم میاد؟بنظرتون نشاسته ضرر نداره؟

ممنون عزیزم ، من نشاسته هم خورم، انشالله برای شما هم خیر باشه

سلام آجی ،خوبی ؟ من امروز بعد ۲ روز بتا دادم ۲۱۲ بود ،خونریزیم هم خداروشکر بهتره ،تبدیل شده به لکه های قهوه ای ،بنظرتون واسه روز دهم پریودیم بتام خوب بوده؟

سلام آجی ،خوبی ؟ من امروز بعد ۲ روز بتا دادم ۲۱۲ بود ،خونریزیم هم خداروشکر بهتره ،تبدیل شده به لکه ه ...

سلام عزیزم، همین که رفته بالا خوبه عزیزم، فقط استراحت کن ،به امید خدا همه چی خوب پیش میره تو فقط نگران نباش

ماله من از دوبرابر بیشتر رفته بالا ،این اشکال نداره؟؟؟

نه عزیزم خیلی ام خوبه، منم دو روز بعد از اینکه دو برابر نشده بود ازمایش دادم بیشتر از دو برابر رفته بود بالا، بسپرش به خدا خودش نگه دارشه