2777
2789
عنوان

مادران شیرده میشه بیاید😓

239 بازدید | 24 پست

سلام خانما من بچم ۴ ماه و خورده ای هست می‌خوام کم کم غذای کمکی شروع کنم اگه مایلید چند نفر بشیم گروه بزنیم تجربه هامون و اشتراک بزاریم و بهم کمک کنیم من تجربه اولم هست هم خیلی میترسم هم اصلا بلد نیستم.💔

گَر نباشد رنگِ رویا به چه دِل باید سِپرد :)؟!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم ۴ماهگی شروع کردم غذای کمکی البته ب خاطر وزن کمش بهداشت گفت.اولش با فرنی شروع کردم بعد کمکم بادام اضافه کردم و سرلاک

همراهش اگه غذای خودمون ابکی بود ی کم از ابش میدادم

و اینکه کم کم اب سیب هم دادم

خدا جونم شکرت ب خاطر همسر مهربان و فرزندی ک نصیبم کردی.خدا حفظتون کنه برام و فندقمونم ب سلامتی ب دنیا بیاد ان شاالله😘😍❤🤰۱۷/۳/۱۴۰۰بی بی چکم مثبت شد  در تاریخ۱۰بهمن نی نی خوشملم ب دنیا اومد.انشاالله که عاقبت بخیر بشی دختر نازم من و بابایی همه تلاشمونو برای خوشبختیت انجام میدیم.دوستت داریم❤💋🤩👨‍👩‍👧

من پسرمو بردم متخصص اطفال 

گف ب هیچ وجه تا ۶ ماهش تموم نشده غذا نده 

چون معده اش ضعیفه هنوز نمیتونه خوب هضم کنه 

تو بزرگسالی باعث درد معده میشه

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 
منم ۴ماهگی شروع کردم غذای کمکی البته ب خاطر وزن کمش بهداشت گفت.اولش با فرنی شروع کردم بعد کمکم بادام ...

مرسی از کمکت.دوست دارم گروه باشه از هم کمک بگیریم تو همه جور مسایل

گَر نباشد رنگِ رویا به چه دِل باید سِپرد :)؟!