2789

سومین سالگرد عقدمون بود 

باهمسرم قرار گذاشتیم ی جشن کوچولو با خانواده ها بگیریم 

من ناهار گزاشتم 

خونه رو تمیز کردیم 

منتظر بودیم مهمونامون بیان که 

پدرشوهرم زنگ زد تصادف کردیم 🖤

رفته بودن به مناسبت سالگرد ما شیرینی و کادو بگیرن که تصادف میکنن 

ماشین ما دست اونا بود و کاملا له شده 

مادرش چشم و سرش برخورد خیلییی بدی با شیشه داشته و شیشه رو شکسته 

روزی که قرار بود با خوشی بگذره تو بیمارستان با استرس و حال بدی گذشت 

خدا واسه هیچ کس نخواد...

مراقب خودتون باشین 

امیدوارم روزای دیگه رو با شادی و سلامتی کنار همدیگه بگذرونین:)💚

دستاشو میگیری تو اوج آرامش🖤من دیگه دستاتو هیچوقت نمیخوامش..زوم میکنه رو تو .. دوربین عکاسیش..معلومه از کارات چند وقته میشناسیش:) گریه نمیکنم وقتی با اون شادی🖤برام مهم نیستی✋🏻 از چشمم افتادی💔(بعد از یک سال رابطه خیلی صمیمی با کلی خاطرات و دیوونه بازی و عشقی که همه صداشو شنیده بودن!پا روی عشق و دلم گذاشت و ترکم کرد:)خلاصه که الان خانوم خونش یکی دیگس!مادر بچه های آیندش یکی دیگس..)اما من هنوزم به خودم و زندگیم امیدوارم و از خودم اسطوره میسازم💚🌱

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خداوند رو هزاران بار شکر که اتفاق بدتری نیوفتاد

صدقه بدید 

ان شاالله روزهای دیگه کنار هم جمع بشيد و شادي کنید 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
سرشون سلامت باشه عزیزم خدا رو شکر که درد و بلا خورد به ماشینتون نه به پدر و مادر همسرتون قدیمی ها می ...

بله واقعا 

دیروز بیمارستان بودیم و داشتن چشم مادرشوهرم رو بخیه میزدن یهو دکتر اومد گفت مریض رفت کما 

یعنی هممون اون لحظه مُردیم و طاقت نموند برامون 

ولی منظورش ی مریض دیگه بود 

بله واقعا  دیروز بیمارستان بودیم و داشتن چشم مادرشوهرم رو بخیه میزدن یهو دکتر اومد گفت مریض رف ...

یعنی باید اونجا به دکتر یه خسته نباشید درست و حسابی میگفتین واه عقل و شعکر نداره شما رو نصفه عمر کرده بی عقل 😑😑😑