2777
2789

کو الان؟

دلم میخواد جار بزنم ، که ازت بدم میاد.دلم میخواد عکساتو جلو همه دار بزنم.دلم میخواد داد بزنم ، بزنم بشکونم.بفهمی از تو پاره ترم ، بکشم کارد به تنم.دلِ من میسوزه واسَت ، کوچولوی نازنینَم.دلِ من میگیره وقتی ، تو رو اینجوری میبینَم. دلِ من میلَرزه واسه ، بُغضِ سنگینِ نگاهِت.دلِ من میشکَنه وقتی ، غمگینِ صورتِ ماهِت.دِلَم از دنیا بُریده ، که تو رو اینجوری بد کرد.چطور اون حسِّ قشنگ شد ، اینطوری تبدیلِ سَردرد.دِلَم از مَردُم چه خونِ ، که تو رو از من گرفتن.چطور این قصّه ی تلخو ، واسه ما دو تا نوشتن💔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برنامه ترجمه دارم اگه خواستی بفرس بگم برات

کاربر قدیمی ام چند روز پیش بنا بر دلایلی تعلیق شدمتیکر عروسیمه دو سال عقدیم برای سلامتی به هم رسیدنمون به هم من نامزدم یه صلوات بفرستین امیدوارم هرکی هرچی برا من میخواد خدا براش بخواد ان شاءالله.  «ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ» مرسی از کسای که صلوات فرستادن امیدوارم به حاجاتتون برسین مرسی از قلب های مهربونتون که دعا کردین برام R:F دتر نوم قلبم کول کسم
نتونستی؟

1.5 TESLA MRI , Siemens ( Aera , 48 channel coll . MRI مغز و دهانه رحم: T2 محوری، T1 محوری، اشباع چربی FLAIR، اشباع چربی T2 ساژیتال، با و بدون کنتراست اطلاعات بالینی: مورد شناخته شده بیماری ام اس یافته ها با توجه به سابقه بیمار، تعداد کمی ماده سفید اطراف بطنی و عمقی با جهت عرضی، تشعشع می شود. و سانتروم نیمه اوال T2 و افزایش شدت FLAIR با بیماری دمیلینه کننده سازگار است. تعداد و محل پلاک‌های دمیلینه‌کننده به شرح زیر است: برایان سوپرتنتوریال تعداد کل ضایعه در T2/FLAIR (حداقل اندازه 3 میلی‌متر) ضایعه در جسم پینه‌ای ضایعه در ناحیه اطراف بطن ضایعه در ماده سفید کنار قشر مغز افزایش ضایعه. t's whisine hes 6-7 بله ( 1-2 ) بله ( 1 ) بله ( 1 ) خیر FaxrrTESTI خیر . هیچ اختلال سیگنال آشکار یا پلاک در طناب گردنی دیده نمی شود. در مقایسه با MRI قبلی ( 1399/07/12 ) , هیچ تغییر آشکاری در تعداد , اندازه یا توزیع پلاکهای دمیلینه کننده مشخص نشده است . برداشت: بیماری MS پایدار با تعداد کمی پلاک دمیلینه کننده. ||| 19 : -A Infratentorial گزارش شده توسط : Dr Barzin 44375 15 ŠjŲ ÿjj ! |

کاربر قدیمی ام چند روز پیش بنا بر دلایلی تعلیق شدمتیکر عروسیمه دو سال عقدیم برای سلامتی به هم رسیدنمون به هم من نامزدم یه صلوات بفرستین امیدوارم هرکی هرچی برا من میخواد خدا براش بخواد ان شاءالله.  «ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ» مرسی از کسای که صلوات فرستادن امیدوارم به حاجاتتون برسین مرسی از قلب های مهربونتون که دعا کردین برام R:F دتر نوم قلبم کول کسم

Vol ) 1. 1. LTE1 O 1.5 TESLA MRI، زیمنس (Aera)، 40 کانال MRI مغز و گردن رحم: Axial T2 asial T1، اشباع چربی FLAIR، اشباع چربی ساژیتال 12 با و بدون اطلاعات مورد کنتراست Clin یافته‌های MS dizesse ninisite.com/discussion با توجه به سابقه بیمار، برخی از ماده سفید اطراف بطنی و عمقی با جهت عرضی، تشعشعات تاج و نیم‌اول 12 مرکز مرکزی و ضایعات FLAIR با بیماری دمیلینه‌کننده سازگار است. تعداد و محل پلاک های دمیلینه کننده به شرح زیر است برایان تعداد کل ضایعه در 12 / FLAIR (حداقل اندازه 3 میلی متر) ضایعه در جسم پینه ای ضایعه در ناحیه اطراف بطن ضایعه در ماده سفید کنار قشری افزایش ضایعه. NTF- FaxrrTFATI Impression: انتشار در زمان بیماری دمیلینه کننده. u فوق تنتوریال ( حدود 7-9 ) بله ( 1-2 ) بله ( 2-3 ) بله ( 12 ) خیر هیچ گونه اختلال سیگنال آشکار یا پلاک در طناب گردنی دیده نمی شود. در مقایسه با ام آر آی قبلی (19/11/1400)، تعداد 2-3 پلاک دمیلینه کننده جدید در ناحیه اطراف دهلیز راست دیده می شود. . بر اساس معیارهای تصویربرداری McDonald MR , یافته های فوق با انتشار در زمان بیماری دمیلینه کننده مطابقت دارد . جیم تز ||| بدون Infratentorial گزارش شده توسط : Dr Barzin 19 : -A .. ↳ ! |

مرسی عزیز خیلی لطف کردی♡

کاری نکردم عزیزم