2777
2789
عنوان

سوال در مورد گذشته درسته یا نه

183 بازدید | 16 پست

چند روز پیش تو یه پست اینستاگرام دیدم یه روانشناس داشت می گفت یکی از راه های شناخت طرفتون اینه ازش بپرسید رابطه قبلیت چرا کات شد

من از اینکه در مورد گذشته طرفم به این حالت بدونم همیشه بدم میومد

دلم می خواست چیزایی که اثر گذاره مثل این‌ه ازدواج کرده یا نه و نامزد رسمی داشته یا نداسته عقد کرده نکرده رو بدونم حالا اینکه چرا آخرین ارتباطش رو کات کرده و دویت دختر داشته نداشته برام مهم نبود

عمده دلیلش هم این بود ذهنم بهم می ریخت و یه جورایی تو مقایسه می رفتم و حسادت می کردم

حالا اون پست رو که دیدم گفتم بذار امتحان کنم

امشب از کسی که باهاش تو آشنایی هستم پرسیدم و اونم گفت اولش قبول نمی کرد بعد اسرار کردم گفت

راستش اعصابم بهم ریخت و اذیت شدم مخصوصا اینکه دیدم طرفش تحصیلات بالاتری از من داشته و رفتم تو مقایسه

البته من از تحصیلات طرفش و اینکه چی کاره بوده نبوده نپرسیدم من فقط گفتم علت کات کردنت چی بوده ولی بی شعور اینا رو هم گفت 

شما می پرسید یا نه؟شما باشید ناراحت نمیشید؟اصلا لازم می دونید بپرسید؟

اره باید بپسی ولی راستش پرسیدن یا نپرسیدنت هیچ فرقی نداره چون معمولا طرف مقابل راست قضیه رو نمی‌گه و همیشه بر علیه پارتنر قبلیش حرف می‌زنه

....با احترام، درخواست دوستی قبول نمی‌کنم. از شما آقایون محترم خواهش می‌کنم لطفا در تاپیک های من شرکت نکنید.

اره. مهمه. 

مضخرف ترين جمله ممكن كه اين روزا مد شده اينكه گذشته طرف به خودش مربوطه. 

اصلا اين طور نيست. ميبيني طرف تو گذشتش يه كارايي مه كرده كه عواقبش هنوز در زندگيش جريان داره و اون شريك زندگيش بايد در جريان باشه

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره باید بپسی ولی راستش پرسیدن یا نپرسیدنت هیچ فرقی نداره چون معمولا طرف مقابل راست قضیه رو نمی‌گه و ...

ولی من واقعا بدم میاد بپرسم و بدونم

دیگه هم انجامش نمیدم همون روش خودم بهتر بود

ولی من امشب به این نتیجه رسیدم واقعا من خوشم نمیاد بدونم

خب اين ديگه نظر شخصيه خودتو. پس اگر كاراي شخصيش تو گذشته باعث اتفاقات بد تو زندگيتون بشه بايد بپذيري. عواقب كاراش رو بايد قبول كني

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

باید پرسید ولی حد و مرز داره نباید بیس از حد بپرسی همینکه بدونی چنتا رابطه داشته و دلیل کات کردنش چی بوده کافیه و اون شخص کار اشتباهی کرده که اومده از بقیه چیزا تعریف کرد و همین یه نشونست که آدم مناسبی واسه تو هست یا نه

اگر گذشته ی آدمی مهم نبود

رفتاری که در گذشته انجام داده تجربه ی آینده اش نبود

یک کلام ختم کلام

مجرمی که یک بار از قانون فرار کرده 

حتی اگه بیست سال بعدم دستگیر بشه

بازم مجازات داره،مگه نه؟

چرا نمیگن گذشته ها گذشته 

چون همون آدمه ،زمان گذشته،آدما با همه چیشون میان آینده 

چیزی رو جا نمی‌زارن